search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 10:54
MENU CLOSE

Τροχαία: Ολική διακοπή της κυκλοφορίας τη νύχτα της παραμονής – Εντείνονται σήμερα οι έλεγχοι

25.12.2020 08:50
Τροχαία: Ολική διακοπή της κυκλοφορίας τη νύχτα της παραμονής - Εντείνονται σήμερα οι έλεγχοι  - Media

 

Αυστηρότατους ελέγχους πραγματοποίησε η Τροχαία, χθες, παραμονή των Χριστουγέννων, έλεγχοι που πρόκειται μάλιστα, να ενταθούν. 

Σε πολλά σημεία τόσο της Αττικής όσο και της Θεσσαλονίκης, η Τροχαία πραγματοποίησε ακόμα και ολική διακοπή της κυκλοφορίας κατά τη νύχτα της παραμονής, μετά τις 10 που ίσχυε η απαγόρευση της Κυκλοφορίας.

Συγκεκριμένα, διακοπή της κυκλοφορίας είχαμε κυρίως σε κεντρικές λεωφόρους, ώστε να πραγματοποιηθεί πλήρης έλεγχος, όλων αυτών που μετακινούνταν εκείνη την ώρα.

Σημειώνεται ότι για τη σημερινή ημέρα επιτρέπεται η μετακίνηση με αυτοκίνητο μέχρι δύο ενηλίκων και των παιδιών αυτών, στέλνοντας τον κωδικό 6 στο 13033. Η αποστολή του SMS θα πρέπει να γίνεται τόσο κατά τη μετάβαση όσο και κατά την επιστροφή.

Μετά τις 22:00 που ξεκινά η απαγόρευση της κυκλοφορίας, οι μετακινήσεις με τον κωδικό 6 δε θα γίνονται αποδεκτές, παρά μόνο αν πρόκειται για λόγους υγείας ή εργασία (με το ανάλογο έντυπο κυκλοφορίας που να αποδεικνύει το ωράριο).

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 10:53