search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 15:02
MENU CLOSE

«Έκανες κορωνοπάρτι; Απέλαση» – Η Αυστραλία θα διώξει εκατοντάδες Βρετανούς ταξιδιώτες για κορωνοπάρτι στο Σίδνεϊ (Video)

29.12.2020 14:35
«Έκανες κορωνοπάρτι; Απέλαση» -  Η Αυστραλία θα διώξει εκατοντάδες Βρετανούς ταξιδιώτες για κορωνοπάρτι στο Σίδνεϊ (Video) - Media

 

Οι Άγγλοι θεωρούν πως μπορούν να κάνουν ότι κάνουν στη χώρα τους και σε άλλες χώρες. Τα τσιφλίκια όμως σταμάτησαν να υπάρχουν.

Έτσι ενώ στη Βρετανία γράφουν τις απαγορεύσεις στα παλαιά τους υποδήματα και συνωστίζονται, κάποιοι Άγγλοι ταξιδιώτες θεώρησαν ότι μπορούν να κάνουν το ίδιο και στην Αυστραλία. 

Εκατοντάδες βρετανοί μεθυσμένοι έκαναν κορωνοπάρτι στο Σίδνει αλλά η απόφαση της Αυστραλιανής κυβέρνησης ήταν πέλεκυς: «Θα απελαθούν όσοι Βρετανοί ταξιδιώτες συμμετείχαν στα κορωνοπάτι του Σίδνει.»

Βίντεο δείχνει περίπου 300 άτομα, που εκτιμάται ότι είναι Βρετανοί, να φορούν καπέλα του Άι Βασίλη, τραγουδώντας και χορεύοντας στην παραλία Μπρόντε. Χωρίς κανένα μέτρο προφύλαξης. Μάλιστα ο υπουργός Μετανάστευσης Άλεξ Χοκ είπε ότι θα ήταν «πολύ χαρούμενος» να απελάσει όλους όσοι βρέθηκαν να παραβιάζουν τα μέτρα προστασίας της δημόσιας Υγείας. 
Σύμφωνα με το BBC, όσοι βρίσκονταν εκεί (στο πάρτι δηλαδή) είχαν ξεκάθαρα αγγλική προφορά και φορούσαν επίσης αγγλικές φανέλες ποδοσφαίρου.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 15:01