search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 11:38
MENU CLOSE

Μαύρες προβλέψεις για το 2021 από τον Νοστράδαμο – Προβλέπει ακόμη και επίθεση από… ζόμπι

29.12.2020 16:44
Μαύρες προβλέψεις για το 2021 από τον Νοστράδαμο – Προβλέπει ακόμη και επίθεση από… ζόμπι  - Media

 

Αν το 2020 οι περισσότεροι το έχουμε χαρακτηρίσει “γκαντέμικο” με όλα αυτά που έχουν συμβεί, περιμένετε να διαβάσετε τι προβλέπει ο Νοστράδαμος για τη χρονιά που μας έρχεται. 

Ο Μισέλ ντε Νοστρεντάμ ή εξελληνισμένα Νοστράδαμος ήταν Γάλλος φαρμακοποιός και αστρολόγος, γνωστός για το βιβλίο του Les Propheties (Οι Προφητείες), η πρώτη έκδοση του οποίου εμφανίστηκε το 1555. Μεγάλη μερίδα αναγνωστών έκτοτε τού αποδίδει την πρόβλεψη πολλών μεγάλων ιστορικών γεγονότων.


Αντιθέτως, οι περισσότερες ακαδημαϊκές πηγές υπογραμμίζουν πως ο συσχετισμός μεταξύ παγκόσμιων γεγονότων και τετράστιχων του Νοστράδαμου είναι είτε κυρίως προϊόν λανθασμένων ερμηνειών και μεταφράσεων, συχνά ηθελημένων, είτε πολύ ισχνός, ώστε να μπορεί να τεκμηριώσει την πραγματική ικανότητα πρόβλεψης του δημιουργού τους. Επιπλέον, δεν υπάρχει απόδειξη ότι ποτέ κάποιος έχει ερμηνεύσει τόσο ενδελεχώς κάποιο από τα τετράστιχα του Νοστράδαμου, ώστε να “προλάβει” κάποιο γεγονός πριν αυτό λάβει χώρα.

Για το 2021 λοιπόν ο Μισέλ Νοστράδαμος προβλέπει: «Ύστερα από ένα μεγάλο πρόβλημα, η ανθρωπότητα, προετοιμάζεται για ακόμη μεγαλύτερο. Βροχή, αίμα, λιμός και ο ουρανός φωτιά». Και πιο κάτω συνεχίζει: «Λίγοι νέοι: μισοί νεκροί για να ξεκινήσουν», κάτι που πολλοί το ερμηνεύουν ως «αποκάλυψη με ζόμπι», ενώ στις αναφορές του, τονίζει μεταξύ άλλων: «Πατέρες και μητέρες νεκρές από απεριόριστες θλίψεις / Γυναίκες στο πένθος, ο λοιμός/ Ο κόσμος τελειώνει».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 11:36