search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 11:41
MENU CLOSE

Νέο κόμμα δεξιά της ΝΔ; – Συζητήσεις «Παλαιοκαραμανλικών» και στο βάθος… Βελόπουλος

31.12.2020 07:51
Νέο κόμμα δεξιά της ΝΔ; - Συζητήσεις «Παλαιοκαραμανλικών» και στο βάθος... Βελόπουλος - Media

 

Σύμφωνα με τη στήλη των Παραπολιτικών “Θεωρείο” της “Καθημερινής”, “το τελευταίο διάστημα οι συζητήσεις για νέο κόμμα στα δεξιά της Ν.Δ. είναι πιο εντατικές. Θα μου πείτε, ποιος τις κάνει;

Είναι ένα μπλοκ «παλαιοκαραμανλικών», και «σαμαρικών», που έχει βρει κοινό κώδικα. Στα δεξιά της Ν.Δ. υπάρχει ήδη ο Βελόπουλος και αυτό είναι γνωστό,  δεν είναι σε κάποια συνεννόηση μαζί του. Αντίθετα, κάποιοι εξ αυτών είχαν αναζητήσει στέγη στην Ελληνική Λύση, αλλά βρήκαν κλειστές πόρτες.  

Ετσι οδηγήθηκαν στο συμπέρασμα πως ο πρώην βουλευτής του ΛΑΟΣ θέλει απλά ένα μικρό προσωποπαγές κόμμα, κάτι που βολεύει κατά κάποιον τρόπο και τη Ν.Δ., καθώς καταλαμβάνει «ελεγχόμενα» τη δεξιά πτέρυγά της. Οι ίδιοι μάλιστα λένε πως ο Βελόπουλος λειτουργεί υπέρ της κυβέρνησης καθώς εγκλωβίζει έναν χώρο που είναι πάνω από 9% στο «ευτελές» 4% που λαμβάνει το κόμμα του. Με απλά λόγια, έχει χτίσει ένα δυάρι σε ένα οικόπεδο που σηκώνεις μεζονέτα”.  

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 11:35