search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 12:11
MENU CLOSE

Θεοδωρικάκος: Υπερήφανος για τις 15 μεγάλες μεταρρυθμίσεις

04.01.2021 14:11
Θεοδωρικάκος: Υπερήφανος για τις 15 μεγάλες μεταρρυθμίσεις - Media

 

Μία αδιαμφισβήτητα μεγάλη έκπληξη ήταν η αποπομπή του Τάκη Θεοδωρικάκου από το κυβερνητικό σχήμα. Κάτι που ωστόσο θεωρήθηκε αναμενόμενο, καθώς – όπως έλεγαν οι κακές γλώσσες – ο πρώην υπουργός Εσωτερικών είχε πάρει… ψηλά τον αμανέ και δεν συνεννοούταν με κανέναν. Την ίδια στιγμή, φαίνεται πως πλήρωσε την ασυνεννοήσια στο θέμα με τις μάσκες στα σχολεία, εκεί που όπως όλα έδειξαν  βγήκε «νικήτρια» η Νίκη Κεραμέως και κράτησε το πόστο της στην κυβέρνηση. 

Ωστόσο, καλή καρδιά… Ο πρώην κορυφαίος υπουργός, αναφέρθηκε με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στο μεταρρυθμιστικό του έργο στο υπουργείο, εκφράζοντας τις ευχαριστίες του στα στελέχη της αυτοδιοίκησης. 

Με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο Τάκης Θεωδωρικάκος κάνει μια σύντομη αποτίμηση της θητείας του στο υπουργείο τονίζοντας ότι κατά τη θητεία του έγιναν 15 μεγάλες μεταρρυθμίσεις και θετικές αλλαγές για τους πολίτες, έγιναν πράξη μέσα σε 18 μήνες, ενισχύοντας την εμπιστοσύνη ανάμεσα στον πολίτη και στο Κράτος.

«Κορωνίδα όλων, η κατοχύρωση στην πράξη του δικαιώματος των Ελλήνων να ψηφίζουν από τη χώρα στην οποία βρίσκονται με 288 ψήφους από το ελληνικό κοινοβούλιο. Οι Έλληνες ενωμένοι στον κόσμο» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Ο υπουργός επισημαίνει ότι θα στηρίξει της νέα ηγεσία του υπουργείου Εσωτερικών στην υλοποίηση των υπολοίπων μεταρρυθμίσεων που έχουμε δρομολογήσει.

«Ως πολίτης και ως βουλευτής αυτής της μεγάλης λαϊκής μεταρρυθμιστικής παράταξης της Νέας Δημοκρατίας, θα συνεχίσω να μάχομαι για τις ιδέες της ελευθερίας, της αλληλεγγύης και του υπεύθυνου πατριωτισμού», αναφέρει, μεταξύ άλλων, ο πρώην υπουργός.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 12:11