search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:23
MENU CLOSE

«Lockdown στην Εκκλησία»: Αναρχικοί σήκωσαν πανό στη Μητρόπολη Πειραιά (Video)

08.01.2021 10:30
«Lockdown στην Εκκλησία»: Αναρχικοί σήκωσαν πανό στη Μητρόπολη Πειραιά (Video) - Media

Οι αντιδράσεις για το αντάρτικο που σήκωσε η Εκκλησία στην Πολιτεία την ημέρα των Θεοφανείων και τη λειτουργία των ναών με το «έτσι θέλω», εξακολουθούν και είναι πολλές.

Ομάδα αναρχικών ανήρτησε πανό έξω από τη Μητρόπολη Πειραιά στην οποία αναφέρει «Πόσους νεκρούς ακόμα;».

Αξίζει να σημειωθεί ότι από την Μητρόπολη Πειραιά έγινε η τηλεοπτική μετάδοση στην ΕΡΤ2, της λειτουργίας των Θεοφανείων και ούτε ένας – από τον Μητροπολίτη, τους παπάδες ή τους ψάλτες – δεν φορούσε μάσκα.

Eπίσης ο μητροπολίτης Πειραιά αξιοποιώντας το τηλεοπτικό βήμα προέτρεψε τους τηλεθεατές να κοινωνήσουν αδιαφορώντας για τις επιπτώσεις που αυτό μπορεί να έχει κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Όπως και να έχει ο διευθυντής του γραφείου της Μητρόπολης μίλησε στον ΑΝΤ1 και το MEGA για το περιστατικό, χαρακτηρίζοντάς το «λυπηρό» και σημείωσε πως τελευταία η Εκκλησία έχει γίνει στόχος, όπως και ο Μητροπολίτης ο οποίος «έχει σταθεί συμπαραστάτης σε αυτό τον αγώνα που γίνεται για την πανδημία». Σύμφωνα με τον ίδιο, είναι η τρίτη φορά που στοχοποιείται ο συγκεκριμένος ναός.

«Πόσους νεκρούς ακόμα; Lockdown στην Εκκλησία» ανάφερε το πανό με την υπογραφή: ΕΚΧ Φαβέλα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:23