02/03/2021 22:02:35

Χυδαίες απειλές κατά Μόσιαλου: «Στην κάσα να σε βάλουνε»

Χυδαίες απειλές κατά Μόσιαλου: «Στην κάσα να σε βάλουνε» - Media

 

Αποδέκτης μηνυμάτων με χυδαίες βρισιές, κατάρες και απειλές, μέσω facebook, έχει γίνει το τελευταίο διάστημα, ο καθηγητής πολιτικής της Υγείας του LSE και εκπρόσωπος της Ελλάδας στους διεθνείς οργανισμούς για την πανδημία του κορωνοϊού, Ηλίας Μόσιαλος.

Μάλιστα σε ένα από αυτά ο αποστολέας, που το πιθανό είναι να μην δεν χρησιμοποιεί το πραγματικό του όνομα, έστειλε εικόνα με φέρετρα στον καθηγητή.

«Στην κάσα να σε βάλουνε», αναφέρει μεταξύ άλλων στο ανεκδιήγητο μήνυμά του προς τον Ηλία Μόσιαλο.

«Επισυνάπτω ευγενέστατο μήνυμα υποτιθέμενου χριστιανού ορθόδοξου. Έχω λάβει αρκετά τέτοια από πραγματικούς λογαριασμούς στο Facebook. Αυτός μάλλον δεν είναι. Αναρωτιέμαι γιατί αυτοί οι άνθρωποι νομίζουν ότι είναι χριστιανοί; Κάτι άλλο είναι σίγουρα αλλά πιστοί και χριστιανοί δεν είναι», σχολίασε από την πλευρά του ο Ηλίας Μόσιαλος.

«Τις επόμενες ημέρες θα κάνω ένα κολάζ των μηνυμάτων. Θα είναι διασκεδαστική εμπειρία», πρόσθεσε χαριτολογώντας.

Δείτε την σχετική ανάρτηση του καθηγητή:

Επισυνάπτω ευγενέστατο μήνυμα υποτιθέμενου χριστιανού ορθόδοξου. Έχω λάβει αρκετά τέτοια από πραγματικούς λογαριασμούς...

Δημοσιεύτηκε από Ηλίας Μόσιαλος στις Κυριακή, 10 Ιανουαρίου 2021

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.