search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 06:13
MENU CLOSE

Βρετανία: Ταξιδιωτικό γραφείο χρεώνει 45.000 ευρώ για ταξίδι αναψυχής και… εμβολιασμού στο Ντουμπάι!

15.01.2021 08:10
Βρετανία: Ταξιδιωτικό γραφείο χρεώνει 45.000 ευρώ για ταξίδι αναψυχής και... εμβολιασμού στο Ντουμπάι! - Media

Το Ντουμπάι – που πρόσφατα ήρθε στη δημοσιότητα λόγω της επέλασης ελλήνων επωνύμων για την Πρωτοχρονιά – είναι και ο αγαπημένος προορισμός των πελατών ενός ταξιδιωτικού γραφείου στη Βρετανία που πηγαίνουν εκεί για να εμβολιαστούν κατά του κορωνoϊού! Το τερπνόν μετά του ωφελίμου

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Mirror εδώ και δύο εβδομάδες το συγκεκριμένο γραφείο κανονίζει τα ταξίδια των πελατών του που είναι άνω των 65 ετών στο Ντουμπάι, αλλά και στην Ινδία όπου μόλις έγινε διαθέσιμο το εμβόλιο της AstraZeneca, προκειμένου να εμβολιαστούν.

Με 45.000 ευρώ μεταφέρει τους… προνομιούχους πελάτες του στην Ινδία και τα ΗΑΕ για να εμβολιαστούν χωρίς να χρειαστεί να περιμένουν τη σειρά τους στο Ηνωμένο Βασίλειο!

Στη τιμή περιλαμβάνεται η πτήση πρώτης θέσης, η διαμονή τους σε πολυτελή διαμερίσματα και φυσικά το πολυπόθητο εμβόλιο για τον κορωνοϊό. Σαν ιατρικές πολυτελείς διακοπές.

Ο ιδρυτής του ταξιδιωτικού γραφείου, Στιούαρτ ΜακΝιλ δήλωσε ενθουσιασμένος που μπόρεσε να λανσάρει «ένα πολυτελές ταξιδιωτικό πρόγραμμα εμβολιασμού» για τους πελάτες του ανά τον κόσμο.

«Πηγαίνουν για λίγες εβδομάδες σε μια βίλα, εμβολιάζονται, παίρνουν το πιστοποιητικό τους και είναι έτοιμοι» δήλωσε στην Telegraph.

Ο ΜακΝιλ ξεκαθάρισε πάντως ότι κανείς κάτω των 65 ετών δεν έχει εμβολιαστεί, καθώς θεωρεί ότι έχει «ηθική υποχρέωση» να δώσει προτεραιότητα σε όσους «το χρειάζονται πραγματικά».

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50