03/03/2021 07:51:47

Νίκη Μπακογιάννη: Δέχθηκα παρενόχληση από αθλητικό παράγοντα μετά τους Ολυμπιακούς

Νίκη Μπακογιάννη: Δέχθηκα παρενόχληση από αθλητικό παράγοντα μετά τους Ολυμπιακούς - Media

 

Μορφή χιονοστιβάδας παίρνουν οι καταγγελίες για περιστατικά σεξουαλικής παρενόχλησης ή/και κακοποίησης από παράγοντες αθλητικών ομοσπονδιών, μετά τις αποκαλύψεις της Σοφίας Μπεκατώρου

Μεταξύ άλλων, η αργυρή Ολυμπιονίκης Νίκη Μπακογιάννη, η οποία δέχθηκε παρενόχληση από παράγοντα του αθλητισμού αμέσως μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

«Είχα μια παρενόχληση. Κι εκεί σταμάτησε πριν από πολλά χρόνια. Από κάποιον παράγοντα. Είχα σοκαριστεί γιατί ήταν και πρόσφατη η επιτυχία που είχα κάνει και δεν πίστευα ότι άτομα του περιβάλλοντός μου θα με αντιμετώπιζαν με αυτόν τον τρόπο», είπε η ίδια στο MEGA

«Ήμουν ακριβώς μετά τους ολυμπιακούς αγώνες. Σε δημόσιο χώρο. Σοκαρίστηκα. Κάποιος που γνωρίζεις χρόνια να σε καλέσει να μιλήσετε για τον αθλητισμό και ξαφνικά να δεις μια άλλη συμπεριφορά. Δεν ξέρω που βρήκε τη δύναμη να προσπαθήσει να με παρενοχλήσει. Συνειδητοποίησα ότι έπρεπε να το σταματήσω επί τόπου και να σηκωθώ να φύγω.»

Η Νίκη Μπακογιάννη θυμάται, εκτός από τη δική της περιπέτεια, τις συζητήσεις στο χώρο του αθλητισμού για πολλά ανάλογα περιστατικά, που όμως έμεναν… κοινό μυστικό.

«Όλοι έχουμε ακούσει διάφορα. δεν ξέρω κατά πόσο μπορούν να ισχύουν και δεν μπορώ να πως συγκεκριμένα. Όταν έκανα αθλητισμό άκουγα… έβλεπα..αλλά δεν ήμουν ποτέ σίγουρη.»

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.