search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:18
MENU CLOSE

Θεσσαλονίκη: Θρασύτατοι ληστές έφαγαν, κοιμήθηκαν και έκαναν μπάνιο ( Photos)

18.01.2021 10:58
Θεσσαλονίκη: Θρασύτατοι ληστές έφαγαν, κοιμήθηκαν και έκαναν μπάνιο ( Photos) - Media

Ομάδα περίπου πέντε ατόμων, εισέβαλλε το Σαββατοκύριακο στα φυτώρια του δήμου Θεσσαλονίκης που βρίσκονται δίπλα από το νοσοκομείο Άγιος Δημήτριος, κλέβοντας αρκετά μηχανήματα, αλλά κάνοντας και ζημιές. Μάλιστα διανυκτέρευσαν στα σπιτάκια των εργαζομένων ενώ δεν δίστασαν να κάνουν μπάνιο και να φάνε…

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, φεύγοντας πήραν μαζί τους αλυσοπρίονα, μισινέζες, φυσητήρες, χλοοκοπτικό, συνολικής αξίας τουλάχιστον 5.000 ευρώ σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, ενώ σε τουλάχιστον 1500 ευρώ, υπολογίζονται οι ζημιές που προκάλεσαν.

Τα άτομα, φέρονται να μπήκαν στις εγκαταστάσεις των φυτωρίων το Σαββατοκύριακο και μάλιστα να διανυκτέρευσαν το Σάββατο βράδυ στα σπιτάκια που χρησιμοποιούν οι εργαζόμενοι.

Από τα ίχνη που άφησαν πίσω τους, προκύπτει πως έτρωγαν στον χώρο και μάλλον έκαναν ακόμη και το μπάνιο τους, ενώ μέχρι και ένα παζλ ανοιχτό βρέθηκε σε ένα τραπέζι.

Χθες το βράδυ, ένας εργαζόμενος των φυτωρίων που πέρασε από εκεί, αντιλήφθηκε την παρουσία τους και ενημέρωσε την αστυνομία. Όντως η αστυνομία έφτασε στο σημείο, διαπιστώνοντας τη διάρρηξη.

Όπως δηλώνει στο GRTimes.gr ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος του δήμου Θεσσαλονίκης, Σωκράτης Δημητριάδης, λίγο αργότερα η αστυνομία επανήλθε και συνέλαβε δύο άτομα τα οποία ήρθαν για να… ζητήσουν τα ρούχα που άφησαν στις εγκαταστάσεις, γιατί όπως έλεγαν είχε κρύο.

Πρόκειται για άτομα τα οποία είναι αλλοδαποί και συγκεκριμένα για έναν Αιγύπτιο και έναν Παλαιστίνιο.

«Είναι ένα ατυχές συμβάν. Δυστυχώς παρατηρούνται αρκετά τέτοια περιστατικά και παραβατικές ενέργειες και σε πολλούς συμπολίτες μας. Ελπίζουμε σιγά σιγά, με την προσοχή όλων, αυτό το φαινόμενο να καμφθεί αρκετά», επισήμανε ο Σωκράτης Δημητριάδης.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10