search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 08:42
MENU CLOSE

Προβλήματα κυκλοφορίας: Διακοπή ή αντιολισθητικές αλυσίδες σε περίπου 100 δρόμους (λίστα)

19.01.2021 10:27
Προβλήματα κυκλοφορίας: Διακοπή ή αντιολισθητικές αλυσίδες σε περίπου 100 δρόμους (λίστα) - Media

 

Πάνω από εκατό επαρχιακές οδοί έχουν τεθεί εκτός κυκλοφορίας ή απαιτείται χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων, λόγω των κακών καιρικών συνθηκών από την τελευταία κακοκαιρία.

Στην Αττική έχει διακοπεί η κυκλοφορία από το τελεφερίκ και μέχρι το τέλος του οδικού δικτύου, με κατεύθυνση προς Πάρνηθα, ενώ κλειστοί είναι και οι δρόμοι που οδηγούν προς Καλοπούλα στην Καισαριανή, η οδός Αναστάσεως στον Παπάγου προς Υμηττό και η περιφερειακή οδός Πεντέλης –Ν. Μάκρης από το Σ.Ν. Πεντέλης 414 ως το εκκλησάκι του Αγίου Πέτρου. Κλειστή είναι επίσης η πλατεία Αφιδνών προς Ιπποκράτειο Πολιτεία.

Διακοπές κυκλοφορίας υπάρχουν στη διασταύρωση Χορτιάτη-Αγ. Βασιλείου στη Θεσσαλονίκη και σε επαρχιακούς οδούς στη Λάρισα και τα Καλάβρυτα.

Χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων απαιτείται σε επαρχιακές οδούς των νομών:

Χαλκιδικής, Κιλκίς, Πέλλας, Ημαθίας, Φλώρινας, Καστοριάς, Καρδίτσας, Βοιωτίας, Εύβοιας, Ευρυτανίας, Φθιώτιδας, Φωκίδας, Αχαΐας, Αιτωλίας, Αρκαδίας, Κορινθίας, Λακωνίας, Μεσσηνίας.

Δείτε στο επισυναπτόμενο αρχείο όλη τη λίστα των προβλημάτων.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 08:42