search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 16:32
MENU CLOSE

Μεγάλα ντέρμπι στη Super League και το Κύπελλο Αγγλίας

22.01.2021 12:00
Μεγάλα ντέρμπι στη Super League και το Κύπελλο Αγγλίας - Media

 

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Λίβερπουλ με πάνω από 300 επιλογές από το Pamestoixima.gr

Δύο μεγάλα ντέρμπι θα διεξαχθούν την Κυριακή στη Super League και το Κύπελλο Αγγλίας. Στην Τούμπα θα αναμετρηθούν ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ. Στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας βρίσκεται η ΑΕΚ με 1 βαθμό περισσότερο από τον ΠΑΟΚ. Και οι 2 προέρχονται από επιτυχίες στο πρωτάθλημα και θα κυνηγήσουν τη νίκη.

Στο Κύπελλο Αγγλίας στο Old Trafford θα γίνει ο νοκ άουτ αγώνας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Λίβερπουλ. Πριν από μία εβδομάδα έμειναν στο 0-0 στο μεταξύ τους παιχνίδι για την Premier League, στο Anfield.

Το Pamestoixima.gr προσφέρει για τα ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Λίβερπουλ περισσότερες από 300 στοιχηματικές επιλογές, 0% γκανιότα στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξή τους και το «Money Back», για το οποίο ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Με 0% γκανιότα, στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξή τους, προσφέρονται ακόμα ο σημερινός αγώνας της Bundesliga Γκλάντμπαχ-Ντόρτμουντ, τα αυριανά παιχνίδια της Serie A, Μίλαν-Αταλάντα και της Super League, Παναθηναϊκός-ΟΦΗ και η αναμέτρηση της Δευτέρας στη La Liga, Αθλέτικ Μπιλμπάο-Χετάφε.

Οι σημερινές προσφορές με ενισχυμένες αποδόσεις

Καθημερινά θα βρείτε στο Pamestoixima.gr τριάδες και πολλαπλά σκορ για επιλεγμένους αγώνες με ενισχυμένες αποδόσεις.

Οι σημερινές προσφορές είναι οι ακόλουθες:

  • Γκλάντμπαχ-Ντόρτμουντ: 1-0, 2-2, 1-3.
  • Λεβάντε-Βαγιαδολίδ: 4-6 γκολ, Φορτούνα Ντίσελντορφ-Γκρόιτερ Φιρτ: Πρώτη ομάδα που θα σκοράρει η Φορτούνα Ντίσελντορφ, Βίρτους Εντέλα-Πίζα: Over 10,5 κόρνερ στον αγώνα.
  • Παρί Σεν Ζερμέν-Μονπελιέ: 3-0, 2-2, 1-2.
  • Παρί Σεν Ζερμέν-Μονπελιέ: Ημίχρονο ισοπαλία/Τελικό Παρί Σεν Ζερμέν, Γκλάντμπαχ-Ντόρτμουντ: Over 3,5 γκολ, Μπενεβέντο-Τορίνο: Τελευταία ομάδα που θα σκοράρει η Τορίνο.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 16:31