05/03/2021 11:57:28

«Η διαστροφή με τη δικαιολογία “τα ήθελε η ανήλικη” πρέπει να ξεριζωθεί» - Τι λέει η μητέρα της 12χρονης αθλήτριας πάλης (Video)

«Η διαστροφή με τη δικαιολογία “τα ήθελε η ανήλικη” πρέπει να ξεριζωθεί» - Τι λέει η μητέρα της 12χρονης αθλήτριας πάλης (Video) - Media

 

Φρίκη προκάλεσε η νέα αποκάλυψη υπόθεσης σεξουαλικής κακοποίησης και στην Ομοσπονδία Ελληνορωμαϊκής Πάλης.

Η νέα υπόθεση αφορά σε μια 12χρονη αθλήτρια της ελληνορωμαϊκής πάλης και στον 47χρονο προπονητή της και συνέβη πριν από περίπου τρία χρόνια.

Ο γονείς της 12χρονης έστειλαν επιστολή στη Δημόσια Τηλεόραση με αφορμή τις τελευταίες αποκαλύψεις για υποθέσεις αποπλάνησης ανηλίκων στον χώρο της ιστιοπλοοίας και περιέγραψαν τα όσα βίωσε η κόρη τους.

«Ο προπονητής της εκμεταλλεύτηκε τον παιδικό της ενθουσιασμό και μετέτρεψε την ανάγκη της για αποδοχή, σε σεξουαλική πράξη. 12 ετών ήταν ακόμα παιδί, δεν είχε την ωριμότητα να αποφασίσει τι είναι ωφέλιμο γι’ αυτήν. Αυτή η διαστροφή με την δικαιολογία “τα ήθελε, η ανήλικη” πρέπει να ξεριζωθεί από την ελληνική κοινωνία», αναφέρει μεταξύ άλλων η επιστολή της οικογένειας προς την ΕΡΤ.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.