search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 20:49
MENU CLOSE

Ζουράρις: «Τα έχω χε@#@#α τα 99 άτομα, τη διάταξη Μητσοτάκη» (ηχητικό)

28.01.2021 10:51
Ζουράρις: «Τα έχω χε@#@#α τα 99 άτομα, τη διάταξη Μητσοτάκη» (ηχητικό)  - Media

 

Σκληρή φραστική επίθεση κατά του πρωθυπουργού, με αφορμή την απόφαση που ανακοίνωσε το αρχηγείο της ΕΛΑΣ για τις συναθροίσεις εξαπέλυσε μιλώντας στον Status 107,7 ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζουράρις.

«Τα έχω χε@#@#α τα 99 άτομα, τη διάταξη του Μητσοτάκη», δήλωσε ο Κώστας Ζουράρις, αναφορικά με το φιρμάνι της ΕΛΑΣ για απαγόρευση συναθροίσεων άνω των 100 ατόμων και μάλιστα λίγες μόλις ημέρες πριν το μεγάλο σημερινό πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο. 

Ο κ. Ζουράρις μάλιστα ανακοίνωσε ότι θα πάει στο συλλαλητήριο, τηρώντας όλα τα μέτρα, συμπληρώνοντας ότι «δεν είναι ‘χοντρό’, γιατί ο υβριστής μου Μητσοτάκης, ο οποίος ακόμη δεν μου ζήτησε συγνώμη για την ύβρη του εναντίον μου και εναντίον της ιστορίας μου και της οικογένειάς μου, αντιστοίχως μ@#@#ες είναι και αυτά για τα 99 άτομα.»

«Θα είμαστε όλοι με δύο μέτρα απόσταση με τις μάσκες», είπε για το συλλαλητήριο ο Κώστας Ζουράρις.

Το στιγμιότυπο εδώ:

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 20:49