search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 12:34
MENU CLOSE

Χριστίνα Πολίτη: Τα αρνητικά σχόλια και η προσφυγή στα δικαστήρια

01.02.2021 18:30
Χριστίνα Πολίτη: Τα αρνητικά σχόλια και η προσφυγή στα δικαστήρια - Media
 
Δύσκολες ώρες για την Χριστίνα Πολίτη, μετά τις αποκαλύψεις για τον σύντροφο της ηθοποιό Κώστα Σπυρόπουλο, καθώς δέχεται υβριστικά και απειλητικά σχόλια στα κοινωνικά δίκτυα και όχι μόνο.
 
Ο Κώστας Σπυρόπουλος, ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης, κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση, με καταγγελίες που πρώτες έκαναν η Τζένη Μπότση, η Αγγελική Λάμπρη και η Λουκία Μιχαλά.
 
Η Χριστίνα Πολίτη μέσου του δικηγόρου της Νίκου Αγαπηνού προειδοποιεί με ανακοίνωση της, ότι θα προσφύγει στα δικαστήρια προκειμένου να προστατεύσει το ανήλικο παιδί της αλλά και την ίδια.
 
Αναλυτικά, η ανακοίνωση αναφέρει:
 
«Η δικηγορική μας εταιρία έχει αναλάβει την εκπροσώπηση της κυρίας Χριστίνας Πολίτη, η οποία τον τελευταίο καιρό έχει γίνει αποδέκτης αρνητικών σχολίων που σχετίζονται με τις καταγγελίες σε βάρος του κ. Σπυρόπουλου που έχουν δει το φως της δημοσιότητας.
 
Εφιστούμε την προσοχή για λογαριασμό της εντολέως μας ότι δεν πρόκειται να ανεχθούμε και απαγορεύουμε οποιαδήποτε σχόλιο σε σχέση με τα ανωτέρω θέματα στο πρόσωπο της κυρίας Πολίτη και ακόμη περισσότερο σε σχέση με το ανήλικο παιδί της.
 
Σας καθιστούμε σαφές ότι σε περίπτωση επανάληψης οποιουδήποτε σχολίου στο πρόσωπο της κυρίας Πολίτη και του ανηλίκου παιδιού της θα υπάρξει άμεσα προσφυγή στα ποινικά και αστικά δικαστήρια».
 
 
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 12:33