search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:11
MENU CLOSE

Συνελήφθη και αφέθηκε ελεύθερος πασίγνωστος παρουσιαστής

04.02.2021 18:06
Ποινική δίωξη κατά τριών ανηλίκων για μαχαίρωμα και ληστεία σε συνομήλικούς τους - Media

 

Σε σύλληψη πασίγνωστου παρουσιαστή και της συντρόφου του προχώρησαν νωρίτερα άνδρες της ΕΛ.ΑΣ στην περιοχή του Περιστερίου καθώς σε βάρος του εκκρεμούσαν εντάλματα σύλληψης. Μετά τη διευθέτηση των εκκρεμοτήτων αφέθηκαν ελεύθεροι.

Ο παρουσιαστής είχε καταδικαστεί ερήμην του για συκοφαντική δυσφήμιση, ενώ η σύντροφός του είχε καταδικαστεί ερήμην για οικονομικές παραβάσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το Πρώτο Θέμα, οι αστυνομικοί της ΔΙΑΣ σταμάτησαν το όχημα του παρουσιαστή για τυπικό έλεγχο. Μέσα από το τερματικό της αστυνομίας κατά τη διάρκεια εξακρίβωσης στοιχείων διαπιστώθηκε ότι εκκρεμούσαν εντάλματα σύλληψης και των δύο.

Όπως προέκυψε τόσο ο ίδιος όσο και η σύντροφός του δεν είχαν πληρώσει το πρόστιμο προκειμένου να σβήσει η ποινή τους με αποτέλεσμα να εκκρεμούν σε βάρος τους τα εντάλματα σύλληψης. Οι ίδιοι φέρεται να αγνοούσαν ότι εκκρεμούσαν σε βάρος τους δικαστικές αποφάσεις. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:10