search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 08:01
MENU CLOSE

Μιχάλης Καλογήρου: Με βρετανική μετάλλαξη ο διευθυντής του Αλέξη Τσίπρα

09.02.2021 08:15
Μιχάλης Καλογήρου: Με βρετανική μετάλλαξη ο διευθυντής του Αλέξη Τσίπρα - Media

 

Βρετανική μετάλλαξη του κορωνοϊού ανιχνεύθηκε στον Μιχάλη Καλογήρου, πρώην υπουργό Δικαιοσύνης και νυν Διευθυντή του Γραφείου του Αλέξη Τσίπρα.

Ο Μιχάλης Καλογήρου νοσηλεύεται από την περασμένη εβδομάδα στο Νοσοκομείο Σωτηρία.

Τα εργαστηριακά αποτελέσματα που βγήκαν τη Δευτέρα έδειξαν πως ο κ.Καλογήρου είχε προσβληθεί από τη Βρετανική μεταλλαγμένη μορφή του κορωνοϊού, χωρίς όμως μέχρι στιγμής να είναι σαφές πώς κόλλησε.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο θεράπων ιατρός του καθηγητής Παθολογίας – Ογκολογίας και Διευθυντής της Γ’ Παθολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου Σωτηρία, Κώστας Συρίγος, μαζί με την ομάδα του είχαν υποψιαστεί εδώ και λίγες ημέρες ότι πιθανώς να πρόκειται για μεταλλαγμένη μορφή του κορωνοϊού, κυρίως λόγω των συμπτωμάτων που παρουσίαζε.

Γεγονός που τους οδήγησε στο να επιλέξουν θεραπεία αποτελεσματική για την πορεία της υγείας του 45χρονου πρώην υπουργού.

Η θεραπεία περιόρισε δραστικά τα συμπτώματα και βελτίωσε άρδην την κατάσταση του 45χρονου Μιχάλη Καλογήρου.

Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες ο Διευθυντής του Γραφείου του Αλέξη Τσίπρα παρουσιάζει εξαιρετική βελτίωση γεγονός που μπορεί να του επιτρέψει να βγει, ακόμη και άμεσα, από το νοσοκομείο.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 08:01