search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 07:23
MENU CLOSE

Κακοκαιρία «Μήδεια»: Δεν προσγειώθηκε στη Μυτιλήνη πτήση της Sky Express – Επέστρεψε στην Αθήνα

14.02.2021 12:53
Κακοκαιρία «Μήδεια»: Δεν προσγειώθηκε στη Μυτιλήνη πτήση της Sky Express – Επέστρεψε στην Αθήνα - Media

 

Στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος της Αθήνας επέστρεψε πτήση της Sky Express που δεν κατάφερε να προσγειωθεί, λόγω χαμηλής νέφωσης και περιορισμένης ορατότητας, στο αεροδρόμιο της Μυτιλήνης.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, λίγο νωρίτερα πραγματοποιήθηκε κανονικά άλλη προγραμματισμένη πτήση άλλης εταιρίας.

Οι επιβάτες της πτήσης ενημερώθηκαν από τον πιλότο για την εξέλιξη και παρέμειναν ψύχραιμοι. Το αεροπλάνο έφτασε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Στη Λέσβο λίγα χιόνια έπεσαν στα ορεινά χωριά χωρίς να δημιουργήσουν προβλήματα στο οδικό δίκτυο, ενώ στις περισσότερες περιοχές του νησιού βρέχει και έχει σημειωθεί μεγάλη πτώση της θερμοκρασίας.

Μέσα σε μία ημέρα η θερμοκρασία έπεσε από τους 18 βαθμούς στους 5 βαθμούς, δημιουργώντας για μία ακόμη φορά ανυπόφορες συνθήκες για τους χιλιάδες πρόσφυγες του νησιού που διαμένουν σε σκηνές, στον μεγάλο καταυλισμό του Καρά Τεπέ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 07:19