search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 01:23
MENU CLOSE

Χιονισμένη Αθήνα: Η χαρά του Νορβηγού πρέσβη που έκανε σκι στους δρόμους (Video)

16.02.2021 15:45
Χιονισμένη Αθήνα: Η χαρά του Νορβηγού πρέσβη που έκανε σκι στους δρόμους (Video) - Media

 

Όσοι Σκανδιναβοί ζουν στην Αθήνα τις μέρες αυτές, πρέπει να είναι πολύ χαρούμενοι. Από το χιόνι και τις χαμηλές θερμοκρασίες θα πρέπει να νιώθουν σαν το σπίτι τους. Εξαίρεση δεν αποτέλεσε ούτε ο πρέσβης της Νορβηγίας ο κ. Φρόντε Οβερλαντ Αντερσεν ο οποίος πριν πάει στην πρεσβεία σήμερα το πρωί είπε να το γιορτάσει. 

Φόρεσε λοιπόν τα σκι του και κατέβηκε τον μεγάλο χιονισμένο λόφο της Φιλοθέης, ψηλά, με απίστευτη χάρη και δεξιοτεχνία. Όπως θα δείτε και στο βίντεο ο Νορβηγός πρέσβης ξέρει πολύ καλό σκι και δεν τρομάζει με τις στροφές και τις δυσκολίες της κατάβασης. 

Και δεν είναι μόνο ο πρέσβης. Όπως ανέβασε στον λογαριασμό του στο twitter, άλλη μια φωτογραφία από μια εργαζόμενη της πρεσβείας η οποία πήγε και εκείνη με τα πέδιλα του σκι στη δουλειά της. 
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 01:23