search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 16:42
MENU CLOSE

House of Fame: Γιατί αναβάλλεται η πρεμιέρα του πρώτου live ;

18.02.2021 08:02
House of Fame: Γιατί αναβάλλεται η πρεμιέρα του πρώτου live ; - Media

 

Οι πόρτες του House of Fame La Academia άνοιξαν την προηγούμενη Δευτέρα και την προσεχή Παρασκευή, 19 Φεβρουαρίου ήταν προγραμματισμένη η πρεμιέρα του πρώτου Live. Τελικά όμως αυτή δε θα πραγματοποιηθεί.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, έμεινε πίσω η κατασκευή του σκηνικού με αποτέλεσμα να μην είναι έτοιμο για το πρώτο Live την Παρασκευή.

Υπήρξαν κάποιες σημαντικές λεπτομέρειες στο σκηνικό που δεν κατάφεραν να γίνουν, κάτι που έφερε πίσω όλες τις εργασίες. Ο λόγος της αργοπορίας ήταν η κακοκαιρία «Μήδεια» που δυσκόλεψε το έργο των τεχνιτών του σκηνικού. Το κανάλι που ήθελε το τέλειο αποτέλεσμα, αποφάσισε να μεταθέσει την πρεμιέρα του live για την επόμενη εβδομάδα.

Αυτή την Παρασκευή θα ήταν η πρώτη φορά που θα βλέπαμε την επιτροπή αλλά και την Ελένη Φουρέιρα στην παρουσίαση του σόου.

Ήδη ο ΣΚΑΪ στο πρόγραμμά του στο επίσημο website του έχει αντικαταστήσει το Live Concert με ξένη ταινία.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 16:42