search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 00:09
MENU CLOSE

Άριελ Κωνσταντινίδη: «Σε ηλικία 9 ετών βοηθός σκηνοθέτη με άρπαξε και με φίλησε» (Video)

19.02.2021 10:20
Άριελ Κωνσταντινίδη: «Σε ηλικία 9 ετών βοηθός σκηνοθέτη με άρπαξε και με φίλησε» (Video) - Media

 

Συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ παραχώρησε η Άριελ Κωνσταντινίδη, αποκαλύπτοντας ότι έχει υποστεί σεξουαλική παρενόχληση αρκετες φορές, από την εποχή που ήταν ακόμα παιδί.

Αναφερόμενη στον χώρο του θεάτρου, η ηθοποιός τόνισε ότι δεν είχε ποτέ υποστήριξη από σεναδέλφους της, αφού εκείνες την παρότρυναν κάθε της κίνηση να γίνεται “με ωφελιμιστικά κριτήρια”.

«Όταν σε ηλικία 9 ετών έπαιζα στο μιούζικαλ Άννυ, κάποια στιγμή ο βοηθός σκηνοθέτη με άρπαξε και με φίλησε. Απολύθηκε. Όταν δύο χρόνια μετά έπαιξα στην Εβίτα υπήρξε κι άλλος ένας ηθοποιός που με άρπαξε και με φίλησε.

Αλλά και στο σχολείο υπήρχε ένας καθηγητής που θέλοντας να μετρήσει τα λουλούδια που είχε η μπλούζα μου άγγιξε τις θηλές μου. Δεν ήξερα πως να αντιδράσω. Όταν ανέφερα το συγκεκριμένο περιστατικό σε πρωινή εκπομπή του Open δέχτηκα μηνύματα από συμμαθητές μου που με ρωτούσαν “Αυτόν λες;” γιατί είχαν να διηγηθούν ανάλογες εμπειρίες».

Μιλώντας για τις συμβουλές που δεχόταν από συναδέλφους της, η ηθοποιός επισήμανε ότι η συμβουλή που άκουγε συνήθως  ήταν “Κρίμα το ταλέντο σου. Εκμεταλλεύσου όλα αυτά που έχει στα πόδια σου”, τονίζοντας ότι για πολλά χρόνια υπήρχε η νοοτροπία ότι μια έξυπνη γυναίκα δε θα πρέπει να έχει συναισθήματα αλλά να δρα με βάση το σκοπό και το συμφέρον της. 

Το σχετικό απόσπασμα προβλήθηκε στην εκπομπή “Ευτυχείτε”

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 00:00