search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 13:22
MENU CLOSE

Μελέτης Ηλίας στο ΟΠΑΠ Game Time: «Τα καλύτερα μας χρόνια» στο OPAP ARENA

19.02.2021 12:23
Μελέτης Ηλίας στο ΟΠΑΠ Game Time: «Τα καλύτερα μας χρόνια» στο OPAP ARENA - Media

 

Ο δημοφιλής ηθοποιός αναλύει τα μεγάλα ματς σε Super League, Premier League και Serie A

Καλεσμένος στην εβδομαδιαία εκπομπή ΟΠΑΠ Game Time ήταν ο Μελέτης Ηλίας, ο οποίος εκτός από ταλαντούχος ηθοποιός είναι και λάτρης του ποδοσφαίρου.

Ο πρωταγωνιστής της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς της ΕΡΤ1 «Τα καλύτερα μας χρόνια», αλλά και ένθερμος φίλος της ΑΕΚ, σχολιάζει τον αγώνα του δικεφάλου με τον Αστέρα Τρίπολης (Σάββατο 20/02 στις 19:30). Ακόμη, μιλά για την πολυαναμενόμενη είσοδο της αγαπημένης του ομάδας στο OPAP ARENA.

Ο Μελέτης Ηλίας μίλησε ακόμα για τον φορμαρισμένο Παναθηναϊκό, ο οποίος αντιμετωπίζει τον Παναιτωλικό στον αγώνα της Δευτέρας (22 Φεβρουαρίου στις 19:30).

Τέλος, μιλά στο Game Time για το ντέρμπι του Merseyside Λίβερπουλ-Έβερτον (Σάββατο 20 Φεβρουαρίου στις 19:30) και τη σύγκρουση γιγάντων της Serie A, Μίλαν-Ίντερ (Κυριακή 21 Φεβρουαρίου στις 16:00).

Δείτε το βίντεο:

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 13:22