search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:34
MENU CLOSE

Δήμητρα Παπαδήμα: «Μου ζητήθηκε να κάνω τρίο – Με απείλησαν πως αν μιλήσω θα βρεθώ στο χώμα» (Video)

22.02.2021 08:34
Δήμητρα Παπαδήμα: «Μου ζητήθηκε να κάνω τρίο - Με απείλησαν πως αν μιλήσω θα βρεθώ στο χώμα» (Video) - Media

 

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star μίλησε η Δήμητρα Παπαδήμα, αναφερόμενη σε ένα περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης που βίωσε η ίδια κατά το ξεκίνημα της καριέρας της. Η ηθοποιός και συγγραφέας μίλησε με λεπτομέρειες, τονίζοντας ότι είναι έτοιμη να καταθέσει στον εισαγγελέα με ονόματα και διευθύνσεις. 

«Ηθοποιός και μεγάλη γυναίκα τώρα. Μου ζητήθηκε να κάνω τρίο με σκηνοθέτη τηλεοπτικό. Ένα ανθρωπάκι κι αυτός, είχε βρει ένα σπίτι λίγο πιο κάτω από το δικό μου και παρακαλώ αν ο εισαγγελέας το ακούσει να με καλέσει να καταθέσω.

Αυτός ήθελε εμένα και της είπε, “αν την καταφέρεις θα σε κρατήσω στη δουλειά”. Για να την ξυπνήσω της είπα, ‘είναι δυνατόν αυτός ο σκηνοθετάκος να κρατά στο χέρι του τη δουλειά σου;’

Πόσο αναστατώθηκα εγώ όταν γυρνώντας από γύρισμα και πηγαίνοντας σε παράσταση του παιδιού μου στο σχολείο κρατώντας το τηλέφωνο και να έχω τον Γιάννη από δίπλα να αναρωτιέται τι μου λέει. Εγώ τι βιασμό υπέστην εκείνη τη στιγμή;

Αν ο εισαγγελέας θέλει να με καλέσει για να πάω να του πω ονόματα και περιστατικά είμαι πρόθυμη να πάω και να καταθέσω και να με προφυλάξει γιατί έχω ακούσει και τη φράση, ‘μη μιλήσεις γιατί θα σε βρουν στο χώμα’» ανέφερε μεταξύ άλλων.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:34