search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 05:10
MENU CLOSE

Ο δικηγόρος Γεωργουλέας αποχώρησε από την υπεράσπιση Λιγνάδη

23.02.2021 05:42
Ο δικηγόρος Γεωργουλέας αποχώρησε από την υπεράσπιση Λιγνάδη - Media

 

Λίγο πριν τα μεσάνυχτα, ο Νίκος Γεωργουλέας, ο δικηγόρος που ανέλαβε την υπεράσπιση του Δημήτρη Λιγνάδη, ανακοίνωσε πως αποχωρεί από την υπόθεση.

Οπως έγινε νωρίτερα την Δευτέρα γνωστό, ο Αλέξης Κούγιας αναλαμβάνει να υπερασπιστεί τον πρώην διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου ο οποίος παραμένει κρατούμενος στη ΓΑΔΑ ως την Τετάρτη όταν και θα απολογηθεί.

Ο κ. Γεωργουλέας ανακοίνωσε πως αποχωρεί από την υπεράσπιση του μέχρι πρότινος πελάτη του, τονίζοντας πως η απόφαση αυτή είχε ληφθεί από κοινού δύο ημέρες νωρίτερα.

Διαβάστε επίσης: Κούγιας: «Πρώην λατρεμένος» ο Λιγνάδης – Στόχος Μενδώνη και κυβέρνηση

Η ανακοίνωση Κούγια

Νωρίτερα χθες το βράδυ σε ανακοίνωση που είχε εκδώσει το γραφείο του κ. Κούγια αναφερόταν πως ο ποινικολόγος «απεδέχθη την εντολή του κυρίου Δημητρίου Λιγνάδη και θα είναι μαζί με τον κύριο Νικόλαο Γεωργουλέα υπερασπιστής του κατά την απολογία του».

Στην ανακοίνωση αναφέρεται επίσης ότι: «Ο κύριος Αλέξης Κούγιας θα επισκεφθεί αύριο την κυρία Ανακριτή, θα ζητήσει και θα λάβει αντίγραφα της δικογραφίας και θα ζητήσει η απολογία να προσδιορισθεί για την Πέμπτη 25/02/2021, ώστε μαζί με τον κύριο Γεωργουλέα να ανταποκριθούν με επάρκεια, λόγω του περιορισμένου χρόνου, στα υπερασπιστικά τους καθήκοντα, όπως απαιτούν οι αρχές του δικηγορικού σώματος και οι συνθήκες της δίκαιης δίκης σύμφωνα με το άρθρο 6 της ΕΣΔΑ, οι οποίες μέχρι τώρα έχουν καταρρακωθεί από ταπεινή πολιτική εκμετάλλευση και κακή άσκηση του δημοσιογραφικού λειτουργήματος, κατακρεουργώντας το τεκμήριο αθωότητας του κατηγορουμένου».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10