search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 02:07
MENU CLOSE

Πρίγκιπας Χάρι: Έπρεπε να πάρω την οικογένειά μου μακριά απ΄το παλάτι (Video)

26.02.2021 12:00
Πρίγκιπας Χάρι: Έπρεπε να πάρω την οικογένειά μου μακριά απ΄το παλάτι (Video) - Media

Δεν πρόκειται για καινούργιο κύκλο της δημοφιλούς σειράς του Netflix «The Crown». Ο πρίγκιπας Χάρι ισχυρίστηκε σε τηλεοπτική του συνέντευξη ότι ο ίδιος έκανε «ό,τι θα έκανε στη θέση του κάθε σύζυγος και πατέρας» μετακομίζοντας με τη γυναίκα και το παιδί του στο Λος Άντζελες, όσο πιο μακριά γίνεται από το παλάτι του Μπάκιγχαμ για να προστατέψει την ψυχική τους υγεία.

Σε μια σπάνια τηλεοπτική του εμφάνισή στην αμερικάνικη τηλεόραση και ειδικότερα στο The Late Night Show με τον Τζέιμς Κόρντεν, ο Δούκας του Σάσεξ εξήγησε ότι η αλλαγή που συνέβη στη ζωή τους πριν από ένα χρόνο, όταν αποφάσισαν να ζησουν αυτόνομα και σε σχετική απόσταση από τη βασιλική οικογένεια, αφορούσε περισσότερο την επιθυμία τους να κάνουν «ένα βήμα πίσω» για να επανεξετάσουν κάποια πράγματα.

Όπως επισημαίνει η Daily Mail, η τηλεοπτική αυτή συνέντευξη γυρίστηκε νωρίτερα αυτόν τον μήνα, προτού ανακοινωθεί από το ανακτορο του Μπάκιγχαμ ότι ο εγγονός της βασίλισσας Ελισάβετ και η σύζυγός του Μέγκαν χάνουν οριστικά κάποια σημαντικά προνόμια και αξιώματα.

Η αντισυμβατική συνέντευξη του πρίγκιπα Χάρι περιλάμβανε μια περιήγηση στο Λος Άντζελες με τουριστικό λεωφορείο (από αυτά τα ανοιχτά διόροφα που κυκλοφορούσαν προ κορωνοϊού και στην Αθήνα) συντροφιά με τον παρουσιαστή-κωμικό, και μία βιντεοκλήση με την Μέγκαν Μαρκλ, που αποκάλεσε τον σύζυγό της «Χαζ» και υποστήριξε ότι «έχουν τελειώσει με τις μετακομίσεις».

Στα highlights περιλαμβάνεται σίγουρα η σκηνή που ο Χάρι «ραπάρει» το χαρακτηριστικό τραγούδι των τίτλων της σειράς «Ο Πρίγκιπας του Μπελ Ερ» έξω από την έπαυλη όπου γυρίστηκε η σειρά με πρωταγωνιστή τον Γουίλ Σμιθ, αλλά και τα «στρατιωτικά γυμνάσια» στα οποία συμμετέχει ο γαλαζοαίματος παρέα με τον Τζέιμς Κόρντεν, για να θυμηθεί το παρελθόν του στο στρατό.

Στη συνέντευξή του, όπως αναφέρει το Πρώτο Θέμα, ο πρίγκιπας Χάρι αποκάλυψε ότι μιλάει μέσω Zoom με τον πρίγκιπα Φίλιππο (ο οποίος ως γνωστόν νοσηλεύεται το τελευταίο διάστημα σε νοσοκομείο του Λονδίνου) και τη Βασίλισσα Ελισάβετ, η οποία έστειλε στον Άρτσι μια βαφλιέρα ως χριστουγεννιάτικο δώρο. Μιλώντας για τον γιο του τον χαρακτήρισε «ξεκαρδιστικό» και είπε ότι η πρώτη του λέξη ήταν «κροκόδειλος».

Αναφορικά με την Μέγκαν, είπε ότι κατάλαβε πως ήταν η γυναίκα της ζωής του, η «μία και μοναδική» μετά το δεύτερο ραντεβού και ότι η σχέση τους είχε ήδη προχωρήσει αρκετά σε σοβαρότητα μέσα στους δυο πρώτους μήνες.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50