search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 04:37
MENU CLOSE

Δραματικό 24ωρο στο Βενιζέλειο – 4 νεκροί με κορωνοϊό σε λίγες ώρες

28.02.2021 09:09
ΠΟΕΔΗΝ: «Συνθήκες πολέμου» - Μόλις εννέα κενές ΜΕΘ στην Αττική  - Media

 

Μια κατάσταση άνευ προηγουμένου κλήθηκαν να διαχειριστούν το τελευταίο 24ωρο γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου, το οποίο «ασφυκτιά» πλέον από ασθενείς με κορωνοϊό.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, μέσα σε λίγες ώρες, από τις 8.00 το βράδυ του Σαββάτου μέχρι και τη 1.00 τα ξημερώματα της Κυριακής τέσσερις ασθενείς που είχαν θετικοί στον ιό πέθαναν από τις επιπλοκές της covid-19. 

Πρόκειται για έναν 42χρονο και τρείς γυναίκες, ηλικίας 76, 82 και 87 ετών αντίστοιχα. 

Μάλιστα, όπως επιβεβαίωσε στην ιστοσελίδα και ο Διοικητής του Νοσοκομείου, Κώστας Τερζάκης, οι νεκροί (πέντε μαζί με μια γυναίκα που εξέπνευσε το πρωί του Σαββάτου) δεν μπορούν να κηδευτούν και παραμένουν στο νοσοκομείο καθώς στο κοιμητήριο Ηρακλείου δεν γίνονται ταφές covid λόγω Σαββατοκύριακου. 

Την ίδια ώρα, πληθαίνουν δραματικά τα περιστατικά κορωνοϊού που καλείται να διαχειριστεί το Βενιζέλειο.

 Σύμφωνα με τον κ. Τερζάκη, μέχρι την Τρίτη ανοίγει μια ακόμα κλινική Covid, με 15 νέα κρεβάτια στο νοσηλευτικό ίδρυμα, όπου το πρωί της Κυριακής νοσηλεύονταν 24 ασθενείς θετικοί στον κορωνοϊό.

«Δεν υπάρχει ανάλογο προηγούμενο», ανέφερε χαρακτηριστικά. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33