search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 12:24
MENU CLOSE

H Καινούργιου απαντά στον Κούγια: «Eίστε ο τελευταίος που θα μιλήσετε για ήθος» (Video)

01.03.2021 11:50
H Καινούργιου απαντά στον Κούγια: «Eίστε ο τελευταίος που θα μιλήσετε για ήθος» (Video) - Media

 

Σκληρή ήταν η απάντηση της Κατερίνας Καινούργιου στον Αλέξη Κούγια αναφορικά με την ανακοίνωση που εξέδωσε ο γνωστός ποινικολόγος και συνήγορος του Δημήτρη Λιγνάδη, στην οποία στρέφεται κατά πάντων, φωτογραφίζοντας -μεταξύ άλλων- την παρουσιάστρια και αποδίδοντάς της προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. 

«Την ίδια ιδιαίτερη μεταχείριση επιφυλάσσω και στην «επαγγελματία κυρία» της Μυκόνου, παρουσιάστρια πρωινής εκπομπής στο Open TV, γιατί θα πρέπει να καταλάβει ότι ο τρόπος που αντιμετωπίζει την προσωπική και επαγγελματική της ζωή δεν της επιτρέπει να κάνει κρίσεις και να παρουσιάζει ένα νομικό θέμα με τέτοιο παράνομο και προκατειλημμένο τρόπο, όταν η παιδεία και η εν γένει προσωπικότητά της δεν είναι επαρκείς για να προσεγγίζει τέτοιου είδους θέματα» αναφέρει συγκεκριμένα ο Αλέξης Κούγιας σε μια ανακοίνωση που εκτός της παρουσιάστριας, στρέφεται ενάντια σε πρόεδρο Αρείου Πάγου, εισαγγελέα και Καπουτζίδη.

Η απάντηση της Κατερίνας Καινούργιου στον Αλέξη Κούγια

«Προφανώς αναφέρεται σε εμένα. Να ενημερώσω τον κύριο Κούγια ότι εγώ ούτε σπίτι έχω στη Μύκονο όπως έχει ο κύριος Κούγιας, ούτε διακοπές κάνω κάθε χρόνο στη Μύκονο, όπως ο κύριος Κούγιας. Απλά, τυχαίνει τα τελευταία χρόνια επειδή έχει σπίτι εκεί ο σύντροφός μου και να έχω βρεθεί και παλαιότερα με τις φίλες μου, μέχρι εκεί.

Από εκεί και πέρα, για τα υπόλοιπα τι να πρωτοπώ. Ότι εγώ δεν μπορώ να αγγίξω ένα τέτοιο θέμα επειδή η παιδεία μου δεν είναι επαρκής; Αν πιστεύετε κύριε Κούγια ότι η παιδεία μου δεν είναι επαρκής, είστε βαθιά γελασμένος. Και πανεπιστήμιο έχω τελειώσει και όλα. Η παιδεία ενός ανθρώπου δεν έχει να κάνει με το πανεπιστήμιο και με τις γνώσεις του αντικειμένου.

Εγώ το θέμα αυτό το προσέγγισα τελείως ανθρώπινα, όπως έτσι το προσεγγίζουν και οι περισσότεροι τηλεθεατές. Ντροπή όλα αυτά που είπε, αλλά πραγματικά είναι τιμή μου να με πιάνει στο στόμα του ένας τέτοιος τύπος. Για το ήθος μου κύριε Κούγια δεν έχει τολμήσει να μιλήσει κανένας.

Εσείς είστε ο τελευταίος που θα μιλήσετε για ήθος, και εσείς και το περιβάλλον σας. Αν το “επαγγελματίας κυρία της Μυκόνου” είναι σαν το “επαγγελματίας ομοφυλόφιλος”, μαγκιά μου και τιμή μου. Αν όμως υπονοείται κάτι για το ήθος μου, εσείς που είστε ο τελευταίος που πρέπει να μιλάτε για ήθος, όποια πέτρα κι αν σηκώσετε, έχει να πει το πόσο ηθικό πλάσμα είμαι.

Και όλα αυτά τα χρόνια είμαι εδώ, στην πρώτη γραμμή, με το ήθος μου και την αξιοπρέπειά μου. Και αυτό δεν τολμάει να το αμφισβητήσει κανείς. Ντροπή σας κύριε Κούγια» είπε και πρόσθεσε:

«Έχω σοκαριστεί, ποιος νομίζει ότι είναι; Θα πει για το πώς χειρίζομαι την προσωπική μου ζωή; Για να θυμηθούμε πώς έχει χειριστεί στο παρελθόν ο κύριος Κούγιας την προσωπική του ζωή. Δεν σας φοβόμαστε κύριε Κούγια. Και για το ήθος μερικών ανθρώπων, που μας θίγεται τώρα μέσα στην ανακοίνωσή σας, επιφυλασσόμαστε κι εμείς, δεν είστε ο μόνος καλός ποινικολόγος που υπάρχει».

Υπενθυμίζεται ότι λίγες ημέρες πριν, ο Αλέξης Κούγιας είχε αποχωρήσει από on air τηλεφωνική επικοινωνία με την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, κλείνοντας το τηλέφωνο μετά από ερώτηση της παρουσιάστριας σχετικά με την υποστηρικτική γραμμή που ακολουθεί και τα επιχειρήματα που χρησιμοποιεί στην υπόθεση Λιγνάδη. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 12:21