search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 18:44
MENU CLOSE

Απαράδεκτη δήλωση Μπαλάσκα: «110 αστυνομικοί φυλάνε το σκήνωμα του Κουφοντίνα» (Video)

02.03.2021 08:47
Απαράδεκτη δήλωση Μπαλάσκα: «110 αστυνομικοί φυλάνε το σκήνωμα του Κουφοντίνα» (Video) - Media

 

«Ξέφυγε» για ακόμη μια φορά, με τα λεγόμενά του, ο γνωστός αστυνομικός συνδικαλιστής Σταύρος Μπαλάσκας αναφερόμενος εν προκειμένω στον Δημήτρη Κουφοντίνα.

Από ότι φαίνεται για εκείνον ο απεργός πείνας είναι ήδη νεκρός, καθώς δεν μπορεί να ερμηνευτεί κάπως διαφορετικά η χυδαία δήλωση που έκανε το πρωί της Τρίτης στον ΑΝΤ1.

«Στη Λαμία 110 αστυνομικοί φυλάνε το σκήνωμα του Κουφοντίνα», είπε με το γνωστό του ύφος, αφήνοντας στήλη άλατος τον παρουσιαστή Γ. Παπαδάκη και τους συνομιλητές του.

«Μου είναι αδιάφορο εάν είναι ζωντανός ή νεκρός», συνέχισε ο Σταύρος Μπαλάσκας απαντώντας σε ερώτηση αν ο ίδιος θεωρεί τον Δημήτρη Κουφοντίνα ήδη νεκρό.

Πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που ο συνδικαλιστής προχωρά σε ακραίες ή άστοχες τοποθετήσεις, οι οποίες προκαλούν έντονες αντιδράσεις.

Χαρακτηριστική περίπτωση, ήταν η πρόβλεψη του ότι ο χρυσαυγίτης Χρήστος Παππάς δεν υπάρχει «ούτε μία στο τρισεκατομμύριο» περίπτωση να αποφύγει τη σύλληψη.

Ενώ πρόσφατα υποχρεώθηκε να ζητήσει συγνώμη σε ζωντανή σύνδεση από τον Γιάννη Ραγκούση, μετά από επίθεση που είχε εξαπολύσει εναντίον του, όταν βρέθηκε αντιμέτωπος με νομικές ενέργειες.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 18:41