search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 14:50
MENU CLOSE

Γραμμέλη για Σπυροπούλου: «Άλλο να διαφημίζεις κραγιόν και άλλο το θράσος σου» (Video)

04.03.2021 12:55
Γραμμέλη για Σπυροπούλου: «Άλλο να διαφημίζεις κραγιόν και άλλο το θράσος σου» (Video) - Media

 

Την εξόρμηση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου -εν μέσω πανδημίας- στον Παρνασσό σχολίασαν στην εκπομπή “Pop Up” μετά τις πολλές αντιδράσεις που προκάλεσαν οι φωτογραφίες της παρουσιάστριας. 

Μάλιστα, τα αρνητικά σχόλια ήταν τόσα πολλά που η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αποφάσισε να τα απενεργοποιήσει

«Ίσως η κυρία Σπυροπούλου θα έπρεπε να καταλάβει ότι είναι άλλο να διαφημίζεις κραγιόν και άλλο να διαφημίζεις το θράσος σου, να αγνοείς ότι αυτή τη στιγμή στη χώρα μετράμε καθημερινά 3000 κρούσματα, νεκρούς και είναι πλήρη τα νοσοκομεία και όχι τα ξενοδοχεία.

Εύχομαι και ελπίζω τα stories που ανεβάζει αυτή την περίοδο να είναι όντως από άλλη περίοδο γιατί δεν θέλω να πιστέψω ότι αυτά είναι stories αυτής και της προηγούμενης εβδομάδας γιατί είναι πάρα πολύ σοβαρό αυτό που έχει κάνει» είπε σε έντονο ύφος η Αφροδίτη Γραμμέλη. 

“Ένας κόφτης στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν βλάπτει”

Τον λόγο πήρε, φυσικά, και η παρουσιάστρια της εκπομπής, Ηλιάνα Παπαγεωργίου η οποία, επίσης, δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά της για το γεγονός, τονίζοντας ότι εφόσον η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου παίρνει την απόφαση να αγνοήσει επιδεικτικά τα μέτρα και να δημοσιοποιήσει τις σχετικές φωτογραφίες, θα έπρεπε να είναι έτοιμη να δεχθεί και τις ανάλογες αντιδράσεις. 

«Σε μια περίοδο όπως η πανδημία, ένας κόφτης στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν βλάπτει. Από τη στιγμή που το μοιράζεσαι και δείχνεις στον κόσμο ότι “εγώ τα αγνοώ τα μέτρα και πάω ταξίδι” δεν κλειδώνεις τα σχόλια.

Το δείχνεις, το προωθείς, ανεβάζεις τα stories σου, περνάς πολύ ωραία και μπράβο σου. Είσαι γνωστό πρόσωπο, ο κόσμος σε ακολουθεί, άφησέ τον να πει τη γνώμη του», είπε χαρακτηριστικά. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 14:50