search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 05:43
MENU CLOSE

Είναι μόλις 8 ετών και κέρδισε 27.000 ευρώ από τα διαδικτυακά παιχνίδια (Photos)

04.03.2021 15:46
Είναι μόλις 8 ετών και κέρδισε 27.000 ευρώ από τα διαδικτυακά παιχνίδια (Photos) - Media

 

O 8χρονος Τζόσεφ Ντιν είναι ένας επαγγελματίας παίκτης του Fortnite γνωστός στους υπόλοιπους gamers με το όνομα «Gosu».

Έπαιζε τόσο καλά που τον έκαναν δεκτό στην περίφημη «Ομάδα 33» του παιχνιδιού που αποτελείται από επαγγελματίες παίκτες που παίζουν και πληρώνονται. 
Μάλιστα για την είσοδο του στην ομάδα πήρε bonus 27.000 ευρώ και έναν πανάκριβο και υπερσύγχρονο ηλεκτρονικό υπολογιστή ειδικό για παιχνίδια. Ο μικρούλης Τζόσεφ είπε: «Ενώ άλλες ομάδες δεν με έπαιρναν στα σοβαρά επειδή είμαι οκτώ, η «Ομάδα 33» με βρήκε και με άφησε να προπονούμαι μαζί τους καθημερινά. Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο χαρούμενος σήμερα που έγινε επισήμως μέλος της ομάδας.»

Ο μικρός gamer παίζει το συγκεκριμένο παιχνίδι εδώ και τέσσερα χρόνια από την ηλικία δηλαδή των 4 ετών. Σύμφωνα με το έγκυρο esportearnings.com «μόνο δύο από τους 10 παίκτες Fortnite που βγάζουν τα περισσότερα είναι πάνω από 18».
Το Fortnite είναι ένα διαδικτυακό βιντεοπαιχνίδι που κυκλοφόρησε το 2011 και σχεδιάστηκε από την Epic Games. Περιλαμβάνει τρία είδη παιχνιδιού. Το Fortnite: Save the World, ένα συνεργατικό παιχνίδι βολών επιβίωσης εκατό παικτών που πολεμούν ζόμπι και άλλα τέρατα και προστατεύουν αντικείμενα με οχυρώσεις που μπορούν να χτίσουν και να επικοινωνούν με τους φίλους τους. Το Fortnite Battle Royale, ένα δωρεάν παιχνίδι στο οποίο 100 παίκτες πολεμούν μέχρι να μείνει ο τελευταίος ζωντανός παίκτης και το Creative, ένα επίσης δωρεάν παιχνίδι στο οποίο μπορούν να παίζουν ταυτόχρονα έως 16 παίκτες.

 

Η υπόθεση του παιχνιδιού: Μια μέρα, το 98% του πληθυσμού της Γης εξαφανίστηκε ξαφνικά και ο υπόλοιπος πληθυσμός βρήκε τον ουρανό καλυμμένο από πυκνά μωβ σύννεφα, δημιουργώντας χαοτικές καταιγίδες που έριχναν μωβ κεραυνούς και επέτρεψαν σε ζόμπι ονόματι (husks) να εισβάλουν στη γη μέσω μεγάλων μωβ φλοιών και να επιτεθούν στους ζωντανούς. Οι επιζώντες βρήκαν τρόπους να κατασκευάσουν «ασπίδες θύελλας», ένα πεδίο που ξεκαθάρισε τα σύννεφα καταιγίδων αμέσως πάνω από το κεφάλι και μείωσε τις επιθέσεις από τα (husks) που έβγαιναν από τους φλοιούς και χρησιμοποίησε αυτές τις ασπίδες για να δημιουργήσουν βάσεις επιζώντων σε όλη την υδρόγειο. Ο παίκτης είναι επιζών και αρχηγός μιας από αυτές τις βάσεις, που πρέπει να βρει πόρους, επιζώντες και άλλους συμμάχους για να βοηθήσει στην επέκταση της θωράκισης και να βρει έναν τρόπο να επιστρέψει η Γη στην κανονική της κατάσταση.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01