search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 05:23
MENU CLOSE

ΕΛΑΣ για Πανόρμου: Δεν έσπασαν οι αστυνομικοί το αυτοκίνητο

09.03.2021 12:36
ΕΛΑΣ για Πανόρμου: Δεν έσπασαν οι αστυνομικοί το αυτοκίνητο - Media

 

Ανακοίνωση με την οποία διαψεύδει οποιαδήποτε εμπλοκή αστυνομικών σε φθορές σε αυτοκίνητο κατοίκου στην Πανόρμου, εξέδωσε η ΕΛΑΣ.

«Δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα τα αναφερόμενα σε σημερινές αναρτήσεις ιστοσελίδων περί “πρόκλησης φθοράς σε σταθμευμένο αυτοκίνητο στην περιοχή της Πανόρμου από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΡΑΣΗ“. Μετά από έρευνα διαπιστώθηκε ότι η φθορά στο συγκεκριμένο όχημα είχε προκληθεί σε προγενέστερο χρόνο και ουδεμία εμπλοκή έχουν οι αστυνομικές δυνάμεις», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Πάντως σε  βίντεο που δημοσιεύθηκε στα κοινωνικά δίκτυα και έκανε τον γύρο του διαδικτύου και το οποίο δημοσίευσε το Πρώτο Θέμα, εμφανίζεται ένας άνδρας της ομάδας ΔΡΑΣΗ που έκανε περιπολία στα στενά της περιοχής μαζί με άλλους αστυνομικούς να χτυπά με το γκλοπ του, αναίτια το φανάρι παρκαρισμένου οχήματος προκαλώντας φθορά.

 Όλα αυτά, συμβαίνονυ την ώρα που η Ελληνική Αστυνομία βρίσκεται σε δύσκολη θέση καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη εισαγγελική έρευνα για το περιστατικό ξυλοδαρμού του 29χρονου την Κυριακή στη Νέα Σμύρνη, προκειμένου να εντοπιστούν τα πρόσωπα που εμπλέκονται.

Τέλος, θα πρέπει να προστεθεί, ότι και στο παρελθόν έχουν καταγραφεί σε βίντεο αστυνομικοί να προκαλούν αναίτια φθορές σε περιουσίες πολιτών.

Όπως πριν ένα χρόνο στην Χίο, όταν δυνάμεις της ΕΛΑΣ, οι οποίες είχαν κάνει «απόβαση» στο νησί λόγω των αντιδράσεων στην δημιουργία νέων στρατοπέδων για πρόσφυγες, καθώς αποχωρούσαν προκάλεσαν φθορές σε αυτοκίνητα κατοίκων και στις υποδομές του λιμανιού.

Ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01