search
ΚΥΡΙΑΚΗ 19.05.2024 21:13
MENU CLOSE

Στήριξη Μπογδάνου σε Κυρανάκη: Δεν υπάρχουν προσωπικά δεδομένα στη μέση μιας πλατείας (videos)

09.03.2021 13:09
Μπογδάνος για Μενδώνη: Εγώ στη θέση της θα είχα παραιτηθεί (Video) - Media

 

Στήριξή και μάλιστα πλήρη στον Κωνσταντίνο Κυρανάκη αποδεικνύει η τοποθέτηση του βουλευτή της ΝΔ, Κωνσταντίνου Μπογδάνου, αναφορικά με τη δημοσιοποιήση προσωπικών στοιχείων του 29χρονου που ξυλοκοπήθηκε από άνδρες της ΕΛΑΣ στη Νέα Σμύρνη και η οποία προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις τόσο από τα κόμματα της αντιπολίτευσης όσο και στα social media.

Πιο συγκεκριμένα, ο βουλευτής δικαιολόγησε όχι μόνο την αποκάλυψη του ονόματος του άνδρα που δέχτηκε την άγρια επίθεση αλλά και του πολιτικού χώρου, στον οποίο ανήκει.

Δηλαδή ο κ. Μπογδάνος συμφωνεί με τον κ. Κυρανάκη ότι δικαιολογείται η επίθεση επειδή ο άτυχος άνδρας προέρχεται από κάποια συλλογικότητα και άρα μάλλον δεν βρισκόταν για καλό λόγο στην πλατεία της γειτονιάς του.

Μιλώντας στο Κontra Channel, o Κωνσταντίνος Μπογδάνος ανέφερε χαρακτηριστικά πως «δεν μπορείς να επικαλείσαι προσωπικά δεδομένα, όταν είσαι στη μέση μιας πλατείας».

 

Σημειώνεται ότι ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος είχε και αυτός προκαλέσει σάλο, στο παρελθόν, δίνοντας στη δημοσιότητα στοιχεία μέλους του ΠΑΜΕ, με το ΚΚΕ να τον αποκαλεί από τότε συχνά πυκνά ρουφιάνο.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 19.05.2024 21:07