27/02/2021 08:22:32

Ελληνίδες ιερόδουλες συρρέουν στην Ιταλία

Ελληνίδες ιερόδουλες συρρέουν στην Ιταλία - Media
«Ιερόδουλες από την Ελλάδα άρχισαν να φθάνουν στην Ιταλία - ένα ακόμη αποτέλεσμα της οικονομικής κρίσης» γράφει σε άρθρο της η ιταλική εφημερίδα Il Messaggero.
 
«Η λιτότητα που επιβλήθηκε στην Ελλάδα από την Ευρώπη αρχίζει να εξωθεί ένα μέρος της χώρας στα πεζοδρόμια που μέχρι τώρα μονοπωλούνταν από σπείρες οι οποίες εκμεταλλεύονται Ρουμάνες, Μολδαβές και Ουκρανές πεταλούδες της νύχτας» προσθέτει η ιταλική εφημερίδα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εφημερίδας πρόκειται για Ελληνίδες ιερόδουλες από την Ηγουμενίτσα και την Πάτρα που βρέθηκαν σε δρόμους της ευρύτερης περιοχής του Μπάρι στην κάτω Ιταλία.
 
Παράλληλα σύμφωνα με αστυνομικές πηγές που επικαλείται η Il Messaggero «πρόκειται για κοπέλες που δεν μπορεί κανείς να τις ξεχωρίσει εύκολα, διότι κάθονται μακριά από τις άλλες, σαν να μην θέλουν να εισβάλλουν στον χώρο των υπόλοιπων εκδιδόμενων γυναικών, μέχρι να βρουν τον δικό τους».

«Η φτώχεια έχει ασύλληπτες συνέπειες και η πείνα μπορεί σίγουρα να αλλάξει εντυπωσιακά τους ανθρώπους» σημειώνει η εφημερίδα αναφέροντας ωστόσο ότι προς το παρόν ο αριθμός τους είναι μικρός και ότι δεν έχει διαπιστωθεί αν πίσω από τις κοπέλες υπάρχουν άνθρωποι του οργανωμένου εγκλήματος.
 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.