search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:35
MENU CLOSE

Ελληνίδες ιερόδουλες συρρέουν στην Ιταλία

19.10.2012 12:37
Ελληνίδες ιερόδουλες συρρέουν στην Ιταλία - Media

«Ιερόδουλες από την Ελλάδα άρχισαν να φθάνουν στην Ιταλία – ένα ακόμη αποτέλεσμα της οικονομικής κρίσης» γράφει σε άρθρο της η ιταλική εφημερίδα Il Messaggero.

«Ιερόδουλες από την Ελλάδα άρχισαν να φθάνουν στην Ιταλία – ένα ακόμη αποτέλεσμα της οικονομικής κρίσης» γράφει σε άρθρο της η ιταλική εφημερίδα Il Messaggero.
 
«Η λιτότητα που επιβλήθηκε στην Ελλάδα από την Ευρώπη αρχίζει να εξωθεί ένα μέρος της χώρας στα πεζοδρόμια που μέχρι τώρα μονοπωλούνταν από σπείρες οι οποίες εκμεταλλεύονται Ρουμάνες, Μολδαβές και Ουκρανές πεταλούδες της νύχτας» προσθέτει η ιταλική εφημερίδα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εφημερίδας πρόκειται για Ελληνίδες ιερόδουλες από την Ηγουμενίτσα και την Πάτρα που βρέθηκαν σε δρόμους της ευρύτερης περιοχής του Μπάρι στην κάτω Ιταλία.
 
Παράλληλα σύμφωνα με αστυνομικές πηγές που επικαλείται η Il Messaggero «πρόκειται για κοπέλες που δεν μπορεί κανείς να τις ξεχωρίσει εύκολα, διότι κάθονται μακριά από τις άλλες, σαν να μην θέλουν να εισβάλλουν στον χώρο των υπόλοιπων εκδιδόμενων γυναικών, μέχρι να βρουν τον δικό τους».

«Η φτώχεια έχει ασύλληπτες συνέπειες και η πείνα μπορεί σίγουρα να αλλάξει εντυπωσιακά τους ανθρώπους» σημειώνει η εφημερίδα αναφέροντας ωστόσο ότι προς το παρόν ο αριθμός τους είναι μικρός και ότι δεν έχει διαπιστωθεί αν πίσω από τις κοπέλες υπάρχουν άνθρωποι του οργανωμένου εγκλήματος.
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:33