29/10/2020 09:40:42

Δένδιας: Εργαστήριο παρασκευής μολότοφ η «Βίλα Αμαλία»

Δένδιας: Εργαστήριο παρασκευής μολότοφ η «Βίλα Αμαλία» - Media
Για εργαστήριο ανομίας και παρασκευής μολότοφ έκανε λόγο ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Νίκος Δένδιας, αναφερόμενος στην επιχείρηση που πραγματοποίησε η αστυνομία στην γνωστή υπό κατάληψη «Βίλα Αμαλία» που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Χέυδεν και Αχαρνών.
 
«Τα χιλιάδες μπουκάλια για την παρασκευή βομβών «μολότοφ» και τα άλλα υλικά που βρέθηκαν στη «Βίλα Αμαλία» αποδεικνύουν ότι ο χώρος αυτός υπήρξε για πάρα πολλά χρόνια ένα εργαστήριο ανομίας» δήλωσε συγκεκριμένα ο κ. Δένδιας και πρόσθεσε ότι «η Ελλάδα δεν μπορεί να είναι ξέφραγο αμπέλι. Η Ελληνική Αστυνομία αποκατέστησε τη νομιμότητα στη Βίλα Αμαλία μετά από μακρά σειρά ετών, κατ' εκτέλεση των προβλεπόμενων από το Σύνταγμα, τους νόμους του κράτους και τη ρητή εντολή του πρωθυπουργού κ. Αντώνη Σαμαρά».
 
Η επιχείρηση έγινε παρουσία εισαγγελέα μετά από καταγγελίες για διακίνηση ναρκωτικών και κατά τη διάρκειά της οι άνδρες της αστυνομίας προχώρησαν σε 7 προσαγωγές
 
Στο μεταξύ όταν έγινε γνωστή η επιχείρηση της αστυνομίας περίπου 150 άτομα πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τη «Βίλα Αμαλία».
 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.