search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 06:40
MENU CLOSE

«Πάρε πίσω τις απειλές σου» λέει η Φ. Γεννηματά στον Γ. Στουρνάρα

13.06.2013 15:31
«Πάρε πίσω τις απειλές σου» λέει η Φ. Γεννηματά στον Γ. Στουρνάρα - Media

Να αποσύρει αμέσως το e-mail με το οποίο ο υπουργός Οικονομικών απειλεί με κυρώσεις όσους μεταδίδουν την εκπομπή των εργαζομένων της ΕΡΤ ζητά με δήλωσή της από το ΠΑΣΟΚ η  Φώφη Γεννηματά.

Να αποσύρει αμέσως το e-mail με το οποίο ο υπουργός Οικονομικών απειλεί με κυρώσεις όσους μεταδίδουν την εκπομπή των εργαζομένων της ΕΡΤ ζητά με δήλωσή της η Εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά.
 
Η κυρία Γεννηματά -σε ιδιαίτερα ειρωνικό τόνο- αναρωτιέται αν ο κ. Στουρνάρας στείλει τον εισαγγελέα και στην EBU που επίσης αναμεταδίδει την ΕΡΤ. Επαναλαμβάνει παράλληλα πως η ΕΡΤ πρέπει να είναι ανοιχτή.
 
«Το μαύρο στην οθόνη σόκαρε και ενεργοποίησε τους Έλληνες πολίτες. Αντί λοιπόν να ρίχνουν λάδι στη φωτιά, ας ακούσουν τη φωνή της Δημοκρατίας και της λογικής. Το επόμενο βήμα θα είναι μήπως να στείλει ο Υπουργός Οικονομικών τον εισαγγελέα στην EBU που επίσης αναμεταδίδει την ΕΡΤ;
 

Εμείς είμαστε εδώ για να δώσουμε ένα σαφές μήνυμα που όλοι οφείλουν να αντιληφθούν. Ναι στο πρόγραμμα εξυγίανσης, με διάλογο στη Βουλή, με την ΕΡΤ ανοιχτή. Καλούμε τον κ. Στουρνάρα να αποσύρει αμέσως το επίμαχο mail που απαγορεύει την αναμετάδοση της εκπομπής του προγράμματος της ΕΡΤ».

Αποχώρησε ο ΣΥΡΙΖΑ σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το κλείσιμο της ΕΡΤ και το e mail του Γιάννη Στουρνάρα από την κοινοβουλευτική επιτροπή στην οποία συζητείται νομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών.

Το επίμαχο e-mail του Γιάννη Στουρνάρα:

«Αγαπητέ κύριε-αγαπητή κυρία,
 
Εκ μέρους του Υπουργού Οικονομικών, κ. Γ. Στουρνάρα, σας ενημερώνουμε οτι σύμφωνα με τη την υπ' αριθμ. ΟΙΚ.02/11.6.2013 (ΦΕΚ Β΄ 1414/11.6.2013) ΚΥΑ καταργείται η δημόσια επιχείρηση ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ (ΕΡΤ Α.Ε) και οι θυγατρικές της. Με βάση την παραπάνω απόφαση, διακόπτεται η λειτουργία της εταιρίας ΕΡΤ Α.Ε. και των θυγατρικών της και ως εκ τούτου παύει η εκπομπή σήματος από την ΕΡΤ.
 
Για το σκοπό αυτό, επισημαίνεται οτι τυχόν προβολή των πάσης φύσεως εκπομπών (τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών) που φέρουν το σήμα της ΕΡΤ Α.Ε. από περιφερειακούς τηλεοπτικούς σταθμούς, συνιστά μη αδειοδοτημένη και εξ'αυτού του λόγου παράνομη προβολή προγράμματος και αντιμετωπίζει όλες τις κυρώσεις που προβλέπει η κείμενη νομοθεσία.

Για τον Υπουργό Οικονομικών Γ. Στουρνάρα»

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 06:39