search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 18:28
MENU CLOSE

Εκδηλώσεις διαμαρτυρίας μετά την ισραηλινή επίθεση

31.05.2010 09:15
Εκδηλώσεις διαμαρτυρίας μετά την ισραηλινή επίθεση - Media

Συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας μετά την επίθεση του Ισραήλ στον διεθνή στολίσκο που μετέφερε εφόδια στη Γάζα πραγματοποιούνται σε Αθήνα και Λευκωσία.

Συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας μετά την επίθεση του Ισραήλ στον διεθνή στολίσκο που μετέφερε εφόδια στη Γάζα πραγματοποιούνται σε Αθήνα και Λευκωσία.

Στις 7 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση έξω από την ισραηλινή πρεσβεία στην Αθήνα από την πρωτοβουλία «Ένα Καράβι για τη Γάζα», η οποία ζητά με ανακοίνωσή της από την ελληνική κυβέρνηση:

-Να ενεργήσει για την άμεση απελευθέρωση όλων των αιχμαλώτων και την επιστροφή των σκαφών του Στόλου της Ελευθερίας.

-Να κλείσει την πρεσβεία του Ισραήλ.

-Να διακόψει κάθε σχέση με το κράτος-τρομοκράτη.

Ακόμη, μετά τη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ που είναι προγραμματισμένη για την Τρίτη στις 18:30 στην Ομόνοια, θα ακολουθήσει πορεία προς την ισραηλινή πρεσβεία, ενώ κάλεσμα στους πολίτες να συμμετάσχουν στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από την ισραηλινή πρεσβεία το απόγευμα της Δευτέρας απευθύνει το Δίκτυο Συνδικαλιστών Ριζοσπαστικής Αριστεράς του ΣΥΡΙΖΑ.

Με ανακοίνωσή του μάλιστα τονίζει: «Απαιτούμε από την ελληνική κυβέρνηση να προβεί άμεσα στις αναγκαίες ενέργειες για την άμεση απελευθέρωση όλων των αιχμαλώτων και την επιστροφή των σκαφών του ‘Στόλου της Ελευθερίας’».

Ήδη πάντως, έξω από την ισραηλινή πρεσβεία στην Αθήνα έχουν αναπτυχθεί ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ενώ ανάλογη εκδήλωση διαμαρτυρίας για την επίθεση θα γίνει και στην Κύπρο.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 18:27