25/02/2020 15:13:05

Πάνω από 11.000 ευρώ το κόστος της διαμονής των… επισήμων στην Κεφαλονιά (έγγραφα)

Πάνω από 11.000 ευρώ το κόστος της διαμονής των… επισήμων στην Κεφαλονιά (έγγραφα) - Media

Ένα απίστευτο αλαλούμ έχει δημιουργηθεί στην Κεφαλονιά σχετικά με το ποιος θα καλύψει το κόστος της διαμονής στο νησί τις πρώτες ημέρες του σεισμού των 5,8 Ρίχτερ της 26ης Ιανουαρίου υπουργών, γενικών γραμματέων, καθηγητών, μηχανικών, στρατιωτικών ακόμα και δημοσιογράφων.
 
Σύμφωνα με τις προσφορές από τις επτά ξενοδοχειακές μονάδες που προσέφεραν στέγη για μια ή δύο βραδιές το ποσό ανέρχεται σε 11.239,60 ευρώ. Ανάμεσά τους ξεχωρίζουν τα έξοδα μπαρ που έκαναν κάποιοι από τους κρατικούς υπαλλήλους-φιλοξενούμενους.
 
Πληροφορίες αναφέρουν ότι το θέμα εισήχθη προς συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο αλλά αποσύρθηκε μετά από αντίδραση εκπροσώπων της αντιπολίτευσης.
 
Μιλώντας στο protothema.gr, ο δήμαρχος Κεφαλονιάς, Αλέξανδρος Παρίσης υποστήριξε ότι το θέμα δεν τέθηκε ποτέ καθώς ο ίδιος όταν είδε τις προσφορές το απέσυρε πριν ακόμα ξεκινήσει η συζήτηση. Δήλωσε, μάλιστα, ότι προτίθεται να καλύψει από την τσέπη του το ποσό αυτό.
 
Σε κάθε περίπτωση το θέμα παραμένει ανοιχτό καθώς ακόμα δεν έχει αποσαφηνιστεί ούτε ποιος θα πληρώσει το ποσό, ούτε ποιους αφορά αυτό.
 
Δείτε τα έγγραφα των προσφορών που αποκάλυψε το kefaloniapress.gr:ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.