search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 11:54
MENU CLOSE

Ρόβλια ξεκαθάρισμα…

28.06.2010 00:55
oldphotos127739851059.jpg

Ουδέποτε συναντήθηκε ή μίλησε τηλεφωνικά με τον Χριστοφοράκο, ξεκαθαρίζει σε επιστολή που μας έστειλε, μαζί με όλα τα σχετικά στοιχεία από τη δικογραφία, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και πρώην υφυπουργός Ντίνος Ρόβλιας.

Ουδέποτε συναντήθηκε ή μίλησε τηλεφωνικά με τον Χριστοφοράκο, ξεκαθαρίζει σε επιστολή που μας έστειλε, μαζί με όλα τα σχετικά στοιχεία από τη δικογραφία, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και πρώην υφυπουργός Ντίνος Ρόβλιας. Όπως μάλιστα προκύπτει και από τα σχετικά στοιχεία, το όνομα «Ρόβλιας» εμφανίζεται στις σημειώσεις της γραμματέως του Χριστοφοράκου μονίμως στις εκκρεμότητες, υπό την ένδει­ξη στα αγγλικά «to do». «Να πραγματοποιηθούν» δηλαδή. Και επειδή στο δημοσίευμά μας στις 10 Ιουνίου με τις επαφές Χριστοφοράκου με βάση τα ημερολόγια της γραμματέως του Αικ. Τσακάλου το όνομα του υφυπουργού εμφανίζεται τέσσερις φορές, ξεκαθαρίζει ότι «στα επισυναπτόμενα ημερολόγια Χριστοφοράκου και τις σημειώσεις της γραμματέως του των ως άνω ημερομηνιών, από τα οποία προκύπτει ότι το όνομα ‘‘Ρόβλιας’’ είναι μόνον στις δακτυλογραφημένες εκκρεμότητες ‘‘to do’’ της γραμματέως»…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 11:53