search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 11:49
MENU CLOSE

Η απαλλαγή…

05.07.2010 02:20
oldphotos127799401064.jpg

Την πλήρη απαλλαγή της Γιάννας και του Θεόδωρου Αγγελόπουλου αποφάσισε και το Συμβούλιο Εφετών της Αθήνας με πολυσέλιδο βούλευμα για όσα είχε σε βάρος τους καταγγείλει στη δικαιοσύνη ο Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος.

Την πλήρη απαλλαγή της Γιάννας και του Θεόδωρου Αγγελόπουλου αποφάσισε και το Συμβούλιο Εφετών της Αθήνας με πολυσέλιδο βούλευμα για όσα είχε σε βάρος τους καταγγείλει στη δικαιοσύνη ο Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος. Το Συμβούλιο Εφετών με απόφασή του έκρινε ότι δεν ευσταθούν οι κατηγορίες για υπεξαίρεση, απάτη, εκβίαση και άλλες, που σχετίζονταν με καταγγελίες του Κωνσταντίνου Αγγελόπουλου σε ό,τι αφορά την κληρονομιά του Παναγιώτη Αγγελόπουλου και τη διαχείριση περιουσίας εκατομμυρίων ευρώ από τον Θεόδωρο Αγγελόπουλο.

Υπέρ της απαλλαγής τους, άλλωστε, είχε ταχθεί τόσο το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών όσο και δύο εισαγγελείς με ισάριθμες προτάσεις τους, ενώ και στα αστικά δικαστήρια όπου προσέφυγε ο Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος κατά του αδελφού του, διεκδικώντας μεγαλύτερο μερίδιο από την πατρική περιουσία, οι αποφάσεις της δικαιοσύνης ήταν απορριπτικές γι’ αυτόν τόσο στο Πρωτοδικείο όσο και το Εφετείο αλλά και τον Αρειο Πάγο. Αυτά…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 11:47