search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 10:28
MENU CLOSE

Ο ύμνος του ΕΑΜ ενόχλησε τον Πλεύρη – Κόντρα με τον δήμαρχο Χαλανδρίου (Video)

29.10.2014 08:10
Ο ύμνος του ΕΑΜ ενόχλησε τον Πλεύρη – Κόντρα με τον δήμαρχο Χαλανδρίου (Video) - Media

Ιδιαίτερα ενοχλημένος εμφανίστηκε ο Θάνος Πλεύρης από την ανάκρουση του ύμνου του ΕΑΜ στην μαθητική παρέλαση στο Χαλάνδρι. Το στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας έφτασε στο σημείο μάλιστα να χαρακτηρίσει «σύντροφό του» τον δικτάτορα Ιωάννη Μεταξά.

 
Ιδιαίτερα ενοχλημένος εμφανίστηκε ο Θάνος Πλεύρης από την ανάκρουση του ύμνου του ΕΑΜ στην μαθητική παρέλαση στο Χαλάνδρι.
 
Σε εμφάνισή του χτες στον τηλεοπτικό σταθμό «Ε» το πρώην στέλεχος του ΛΑΟΣ και νυν της Νέας Δημοκρατίας επιτέθηκε στον δήμαρχο Χαλανδρίου, Σίμο Ρούσσο, κατηγορώντας τον ότι το 1940 «οι σύντροφοί σας είχαν σύμφωνο μη επιθέσεως με τον Χίτλερ και μοίραζαν την Πολωνία».
 
«Οι δικοί σας σύντροφοι πήγαιναν με τον Χίτλερ», απάντησε ο δήμαρχος Χαλανδρίου, με τον Θάνο Πλεύρη ανταπαντώντας να χαρακτηρίζει σύντροφό του τον δικτάτορα Ιωάννη Μεταξά!
 
«Εμένα ο δικός μου σύντροφος ήταν αυτός που το βράδυ της 28ης Οκτωβρίου έκατσε απέναντι από τον Ιταλό πρέσβη και του είπε όχι», ανέφερε το στέλεχος του κυβερνώντος κόμματος.
 
«Εμείς έχουμε παιδιά στο Χαλάνδρι και θα ανεχόμαστε την ιδεοληψία του κυρίου Ρούσσου», πρόσθεσε ο Θάνος Πλεύρης.
 
«Εσείς είσαστε πάντοτε με τους νενέκους, εμείς είμαστε με την αντίσταση πάντα», απάντησε ο δήμαρχος Χαλανδρίου. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 10:27