search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 16:20
MENU CLOSE

Η Μέρκελ έγινε… emoticon!

30.10.2014 10:43
Η Μέρκελ έγινε... emoticon! - Media

Τα emoticons αποτελούν έναν δημοφιλή τρόπο με τον οποίο οι χρήστες του Διαδικτύου εκφράζουν τα συναισθήματά τους. 

Τα emoticons αποτελούν έναν δημοφιλή τρόπο με τον οποίο οι χρήστες του Διαδικτύου εκφράζουν τα συναισθήματά τους. Τώρα έχουν ένα ακόμη σύμβολο, το οποίο θα εκφράζει την «συγκρατημένη αισιοδοξία»: τη χαρακτηριστική στάση των δακτύλων της… Γερμανίδας καγκελαρίου, Άνγκελα Μέρκελ, σε σχήμα ρόμβου.
 
Όπως σημειώνει χαρακτηριστικά το Focus, οι χρήστες του Διαδικτύου σε όλο τον κόσμο αποφάσισαν να… «τρολάρουν» την καγκελάριο δημιουργώντας αυτό το όχι και πολύ κολακευτικό σύμβολο.
 
Ειδικότερα, στο Twitter έχει δημιουργηθεί το hashtag #Merkel Emoticon, μία μορφή της Άνγκελα Μέρκελ με σύμβολα του πληκτρολογίου.
 
Και το σύμβολο είναι το εξής:
(-_-)
-<>-
 
Μάλιστα, ο μπλόγκερ Κρίστιαν Μπράντες στο λογαριασμό του στο Twitter αντιπαρέβαλε μία φωτογραφία της Άνγκελα Μέρκελ με τη γνωστή στάση των δαχτύλων της και δίπλα το emoticon…


 
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 16:19