28/05/2020 16:36:37

Κι αν σου κάτσει; Σε λίγη ώρα η «χρυσή κλήρωση» του Τζόκερ (Photos)


Τα 17 εκατ. ευρώ που έχει φτάσει το τζακ ποτ του Τζόκερ θα διεκδικήσουν απόψε όλοι όσοι καταθέσουν τα δελτία συμμετοχής τους στο παιχνίδι του ΟΠΑΠ μέχρι τις 20:30.


 
Από νωρίς σήμερα, άτομα όλων των ηλικιών σπεύδουν στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ για να καταθέσουν έστω κι ένα δελτίο με την ελπίδα να είναι αυτοί οι τυχεροί που θα μαντέψουν τους 5+1 αριθμούς που θα τους χαρίσουν το αστρονομικό ποσό των 17 εκατ. ευρώ.


 
Η κλήρωση για τα τουλάχιστον 17 εκατ. ευρώ που έφτασε το ποσό του Τζόκερ, ύστερα από 15 συνεχόμενα τζακ ποτ, θα γίνει απόψε στις 21:00 και είναι αυτή που θα αναδείξει τον ή τους τυχερούς, εκτός βέβαια κι αν επαναληφθεί η «αστοχία» των τελευταίων κληρώσεων και προκύψει ένα νέο τζακ ποτ.


 
Τα 17 εκατ. ευρώ που μοιράζει απόψε το παιχνίδι του ΟΠΑΠ είναι το δεύτερο μεγαλύτερο ποσό στην ιστορία του Τζόκερ. Το ρεκόρ παραμένει στον Απρίλιο του 2010 όταν είχαν μοιραστεί σε τρεις τυχερούς, έπειτα από 14 τζακ ποτ, 19,2 εκατ. ευρώ.


 
Το επόμενο μεγαλύτερο ποσό που έχει δοθεί ποτέ από το Τζόκερ είναι 14 εκατομμύρια ευρώ, τα οποία μοιράστηκαν επίσης τρεις τυχερούς το 2006, ενώ τον Ιανουάριο του 2009 ένας υπερτυχερός είχε κερδίσει 11 εκατ. ευρώ, που παραμένει μέχρι σήμερα το μεγαλύτερο ποσό που έχει πάρει ένας μόνο παίκτης.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.