search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 11:59
MENU CLOSE

Time: Ποιοι είναι οι 8 υποψήφιοι για το «Πρόσωπο της Χρονιάς» του 2014 (Photos)

09.12.2014 13:54
Time: Ποιοι είναι οι 8 υποψήφιοι για το «Πρόσωπο της Χρονιάς» του 2014 (Photos) - Media

Την λίστα με τους 8 υποψήφιους για τον τίτλο του «Προσώπου της Χρονιάς» για το 2014 ανακοίνωσε το περιοδικό «Time» στο τηλεοπτικό σόου Today του NBC.

 
Την λίστα με τους 8 υποψήφιους για τον τίτλο του «Προσώπου της Χρονιάς» για το 2014 ανακοίνωσε το περιοδικό «Time» στο τηλεοπτικό σόου Today του NBC.
 
Οι διαδηλωτές του Φέργκιουσον που βγήκαν στους δρόμους τον Αύγουστο μετά την δολοφονία του Αφροαμερικανού Μάικλ Μπράουν από έναν λευκό αστυνομικό, βρίσκονται ανάμεσα στους υποψήφιους, καθώς και οι γιατροί και οι νοσηλευτές που συνεισφέρουν στην μάχη ενάντια στον ιό του Έμπολα.
 
Άλλα πρόσωπα που διεκδικούν τον τίτλο είναι:
 
 – Ο πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν, ο οποίος  έπαιξε σημαντικό ρόλο στα ζητήματα των Ολυμπιακών Αγώνων στο Σότσι, τον εμφύλιο στην Ουκρανία και την προσάρτηση της Κριμαίας.


 
– Η ποπ τραγουδίστρια, Τέιλορ Σουίφτ, η οποία τάραξε τα νερά της μουσικής βιομηχανίας, όταν αποφάσισε να αφαιρέσει τα τραγούδια της από την υπηρεσία Spotify.


 
– O Άγγλος δάσκαλος, Τζακ Μα, που έγινε ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Alibaba, της κινέζικης ιστοσελίδας για e-εμπόριο.


 
– Ο Τιμ Κουκ, ο οποίος ανακοίνωσε την κυκλοφορία των iPhone6, iPhone 6 Plus, Apple Watch και  Apple Pay το 2014 και αποκάλυψε ότι είναι ομοφυλόφιλος.


 
– Ο πρόεδρος του Κουρδιστάν, Μασούντ Μπαρζανί, ο οποίος κατάφερε να συνδυάσει το αίτημα για ανεξαρτησία της χώρας του με τον αγώνα κατά του Ισλαμικού Κράτους.
 

– Ο πρόεδρος του National Football League, Ρότζερ Γκούντελ, ο οποίος επικρίθηκε διότι η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος ασχολήθηκε με περιπτώσεις οικογενειακής βίας από αθλητές όπως ο Ρέι Ράις.


 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 11:56