search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 12:28
MENU CLOSE

ΣΕΒ και ενόχληση…

16.05.2010 21:01
oldphotos127408688299.jpg

Κεραυνούς κατά του προέδρου του ΣΕΒ Δ. Δασκαλόπουλου, για τα όσα αυτονόητα αλλά και ανόητα είπε σχετικά με τις επιδιώξεις του επιχειρηματικού κόσμου να πάρει το πάνω χέρι από τους πολιτικούς, εξαπέλυσαν ο Χάρης Καστανίδης, ο Απόστολος Κακλαμάνης και άλλοι πολιτικοί, μέχρι και ο Καρατζαφεύγας.

Κεραυνούς κατά του προέδρου του ΣΕΒ Δ. Δασκαλόπουλου, για τα όσα αυτονόητα αλλά και ανόητα είπε σχετικά με τις επιδιώξεις του επιχειρηματικού κόσμου να πάρει το πάνω χέρι από τους πολιτικούς, εξαπέλυσαν ο Χάρης Καστανίδης, ο Απόστολος Κακλαμάνης και άλλοι πολιτικοί, μέχρι και ο Καρατζαφεύγας. Όμως στην πολιτική, όπως και στις σχέσεις, επικρατεί απόλυτα ο φυσικός νόμος για τα αέρια, αν βρουν δηλαδή μια τρύπα καταλαμβάνουν όλο τον χώρο. Οι πολιτικοί, αντί να κομπορρημονούν ανέξοδα και να περιγράφουν το αδιέξοδο της πολιτικής, ας πάρουν μέτρα που να αποδεικνύουν ότι εννοούν όσα λένε. Και το πρώτο μέτρο είναι ο εκ βάθρων εκδημοκρατισμός των κομμάτων τους. Όσο οι περισσότεροι θα… κολακεύουν το προνόμιο του εκάστοτε αρχηγού να διαγράφει μονοκοντυλιά τον όποιο βουλευτή και αυτό να θεωρείται αναβάθμιση της ηγετικότητας του αρχηγού, τότε ας μην ενοχλούνται αν θέλουν οι γαλατάδες να τους πάρουν την μπουκιά από το στόμα… Και μάλλον έχει δίκιο ο Απόστολος Κακλαμάνης, όταν μελαγχολικά διαπιστώνει ότι «οι πολιτικοί εκχώρησαν στους επιχειρηματίες τη δύναμή τους αντί πινακίου φακής»…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 12:28