search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 06:26
MENU CLOSE

Αμηχανία Σημίτη…

24.05.2010 12:26
oldphotos127444480843.jpg

Έκανε ντόρο το άρθρο Σημίτη για την οικονομία. Ο πρώην πρωθυπουργός εξέπληξε πολλούς, αφού δεν επέλεξε το ακροατήριο ενός συνεδρίου ή ενός φόρουμ , αλλά τους αναγνώστες του «Πρώτου Θέματος», δείχνοντας εμπράκτως την απόστασή του από τον ΔΟΛ.

Έκανε ντόρο το άρθρο Σημίτη για την οικονομία. Ο πρώην πρωθυπουργός εξέπληξε πολλούς, αφού δεν επέλεξε το ακροατήριο ενός συνεδρίου ή ενός φόρουμ , αλλά τους αναγνώστες του «Πρώτου Θέματος», δείχνοντας εμπράκτως την απόστασή του από τον ΔΟΛ. Αυτό που δεν έκρυψε πάντως ήταν η αμηχανία του, αφού μπορεί να χαρακτηρίζει άδικα τα μέτρα, σημειώνοντας ότι έπρεπε να γίνουν περικοπές από κωδικούς των υπουργείων και όχι από μισθούς, στις τόσες χιλιάδες λέξεις του άρθρου δεν βρήκε μια φράση να πει για όσα δεν έκανε σε μια 8ετία ή για τις τρομακτικές υπερβάσεις των Ολυμπιακών έργων και την πρωτοφανή ανοχή που επέδειξε σ’ αυτές… Θα είχε πιο ενδιαφέρον αν έγραφε ένα άρθρο για όσα είπε και δεν έκανε και για όσα θεωρεί πως τον εμπόδισαν να κάνει…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 03:34