search
ΣΑΒΒΑΤΟ 22.08.2026 12:04
MENU CLOSE

Αγγλία υπό το μηδέν

19.06.2010 05:32
Αγγλία υπό το μηδέν - Media

Προσθέστε το topontiki.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Add topontiki.gr on Google

Ασύνδετη, άνευρη, απογοητευτική, απαράδεκτη… και ότι άλλο θέλετε με «α» στερητικό βάλτε. Η Αγγλία συνεχίζει να ταλανίζει τα νεύρα των οπαδών της που ταξίδεψαν κατά χιλιάδες στη Νότιο Αφρική. Δεύτερο ματς, δεύτερη ισοπαλία, με την Αλγερία αυτή τη φορά. Χωρίς γκολ και με ελάχιστες φάσεις, τα «λιοντάρια» από φαβορί για το τρόπαιο πάνε να γίνουν φαβορί για αποκλεισμό.

Ασύνδετη, άνευρη, απογοητευτική, απαράδεκτη… και ότι άλλο θέλετε με «α» στερητικό βάλτε. Η Αγγλία συνεχίζει να ταλανίζει τα νεύρα των οπαδών της που ταξίδεψαν κατά χιλιάδες στη Νότιο Αφρική. Δεύτερο ματς, δεύτερη ισοπαλία, με την Αλγερία αυτή τη φορά. Χωρίς γκολ και με ελάχιστες φάσεις, τα «λιοντάρια» από φαβορί για το τρόπαιο πάνε να γίνουν φαβορί για αποκλεισμό. Αν οι παίκτες του Καπέλο (που με ετήσια αμοιβή 8,8 εκ. ευρώ είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος προπονητής του Μουντιάλ) δεν κερδίσουν τη Σλοβενία θα γυρίσουν άπραγοι στο νησί.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 22.08.2026 11:57