search
ΤΕΤΑΡΤΗ 29.05.2024 01:43
MENU CLOSE

Παναγιώτης Φασούλας κατά Γιάννη Μίχα

11.10.2010 09:57
Παναγιώτης Φασούλας κατά Γιάννη Μίχα - Media

Αιχμές για τις έως τώρα κινήσεις του Γιάννη Μίχα στον Πειραιά άφησε ο Παναγιώτης Φασούλας. «Δεν μπορώ να τον στηρίζω όταν με κόβει από παντού» τόνισε ο δήμαρχος Πειραιά.

Αιχμές για τις έως τώρα κινήσεις του Γιάννη Μίχα στον Πειραιά άφησε ο Παναγιώτης Φασούλας. «Δεν μπορώ να τον στηρίζω όταν με κόβει από παντού» τόνισε ο δήμαρχος Πειραιά.

«Δεν μπορώ να καταλάβω τον εξοστρακισμό μου» δήλωσε στον Νίκο Χατζηνικολάου και τον real fm ο Παναγιώτης Φασούλας στο άκουσμα ότι ο Γιάννης Μίχας έθεσε veto ακόμα και για την παρουσία του στην αποψινή εκπομπή που είχε προγραμματιστεί στον ΑΛΤΕΡ για τον Πειραιά.

Ο κ. Φασούλας άφησε αιχμές για την έως τώρα συμπεριφορά του κ. Μίχα αφήνοντας να εννοηθεί ότι ο νομάρχης Πειραιά κινήθηκε στο παρασκήνιο προκειμένου να «κοπεί» και από το ψηφοδέλτιο Σγουρού.

«Είχα συναντήσεις με Μαντούβαλο και Μιχαλολιάκο αλλά ο Γιάννης Μίχας δεν ήρθε για ενημέρωση. Να ακούσει τι έκανα ή τι δεν έκανα για τον Πειραιά» είπε ο κ. Φασούλας και κατάληξε λέοντας:

«Κινούμαι και με γνώμονα το συναίσθημα. Δεν μπορώ να τον στηρίζω όταν με κόβει από παντού».

Πηγή www.real.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 29.05.2024 01:03