search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 14:40
MENU CLOSE

Ένα διαζύγιο για την Κριστίνα Αγκιλέρα

14.10.2010 00:30
Ένα διαζύγιο για την Κριστίνα Αγκιλέρα    - Media

Η 29χρονη πολυβραβευμένη τραγουδίστρια ανακοίνωσε το χωρισμό της από τον μέχρι πρότινος σύζυγό της, Τζόρνταν Μπράτμαν, μετά από πέντε χρόνια έγγαμου βίου.

Η 29χρονη πολυβραβευμένη τραγουδίστρια ανακοίνωσε το χωρισμό της από τον μέχρι πρότινος σύζυγό της, Τζόρνταν Μπράτμαν, μετά από πέντε χρόνια έγγαμου βίου.

Από τη ζωή έχουν χωρίσει εδώ και λίγους μήνες, όμως μόλις χτες αποφάσισαν να το ανακοινώσουν και στα μίντια. Αν και το πρώην ζευγάρι δεν έχει κινήσει προς το παρόν διαδικασίες διαζυγίου, μένει ήδη σε διαφορετικά σπίτια ενώ η Αγκιλέρα περνάει τον ελεύθερο χρόνο της με τη δίχρονη κόρη τους.

Οι δυο τους είχαν γνωριστεί το 2002 μετά από προτροπή του μάνατζερ της τραγουδίστριας και μέχρι πριν λίγους μήνες, εκείνη δήλωνε: «Με πιάνουν τα κλάματα όταν σκέφτομαι πόσα πολλά έφερε ο Τζόρνταν στη ζωή μου. Σαν ομάδα, κάνουμε ο ένας τον άλλον σοφότερο, δυνατότερο… απλά καλύτερο».

Η Αγκιλέρα προσπαθεί να ξεπεράσει το χωρισμό της με εργασιοθεραπεία, γυρίζοντας αυτό το διάστημα το μιούζικαλ «Burlesque», στο πλευρό της Σερ, υποδυόμενη ένα κορίτσι της επαρχίας που ψάχνει την τύχη του στο Λος Άντζελες και καταλήγει να κάνει σόου σε ένα μοντέρνο μπουρλέσκ κλαμπ.

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 14:34