search
ΣΑΒΒΑΤΟ 01.06.2024 03:36
MENU CLOSE

Πασχάλης

17.01.2011 12:20
Πασχάλης - Media

Τι να πρωτοπεί κανείς για τον κύριο Αρβανιτίδη, που τραγουδάει ακόμα στίχους όπως «ο παράφορος τρόπος που σε θέλω δική μου»; Με μαλλί βαμμένο, με τα κιλά του, τις ρυτίδες και τα ντεμοντέ σκέρτσα του (έλα, παλαμάκια και τσα, τσα, τσα!), ερμήνευσε αλα Σαπουντζάκη τραγούδια του αναλλοίωτου εδώ και χρόνια ρεπερτορίου του στην πρόσφατη εκπομπή της Αννίτας Πάνια στο Alter.

Τι να πρωτοπεί κανείς για τον κύριο Αρβανιτίδη, που τραγουδάει ακόμα στίχους όπως «ο παράφορος τρόπος που σε θέλω δική μου»; Με μαλλί βαμμένο, με τα κιλά του, τις ρυτίδες και τα ντεμοντέ σκέρτσα του (έλα, παλαμάκια και τσα, τσα, τσα!), ερμήνευσε αλα Σαπουντζάκη τραγούδια του αναλλοίωτου εδώ και χρόνια ρεπερτορίου του στην πρόσφατη εκπομπή της Αννίτας Πάνια στο Alter. Ναι, ο Πασχάλης μυρίζει ναφθαλίνη, αν και θα μπορούσε να είναι ρετρό και να αρέσει έστω στις θείες μας. Ναι, αδυνατεί να μεγαλώσει και να δεχτεί τη φυσιολογική φθορά του χρόνου εξελίσσοντας τον εαυτό του και πηγαίνοντας παρακάτω. Όχι όμως να τον βλέπουμε να βγάζει πλέον τις νότες σχεδόν με το ζόρι και να μην μπορεί να ανανεώσει ούτε καν τις ατάκες του. Κάποιος πρέπει να του πει ότι οι σημερινοί τινέιτζερ έχουν οργίλο ύφος, τάσεις μελαγχολίας και συχνά λένε πολύ έξυπνα πράγματα. Αν δεν του έρχεται κάτι ενδιαφέρον στον νου, ας ρωτήσει τη σύζυγό του Αλίκη, εκείνη τουλάχιστον ξέρει να λέει ατάκες που θα μείνουν στην ιστορία.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 01.06.2024 01:02