search
ΠΕΜΠΤΗ 10.09.2026 07:26
MENU CLOSE

Περήφανος για τους Έλληνες, δήλωσε ο πρωθυπουργός στη «Huffington Post»

11.02.2011 09:37
Περήφανος για τους Έλληνες, δήλωσε ο πρωθυπουργός στη «Huffington Post» - Media

Προσθέστε το topontiki.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Add topontiki.gr on Google

«Είμαι πραγματικά περήφανος για τους Έλληνες και μέχρι τώρα αισθάνομαι ότι στηρίζουν την ομάδα μου και αυτό που προσπαθούμε να επιτύχουμε» δήλωσε ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου σε τηλεφωνική συνέντευξη στη “Huffington Post”.

«Είμαι πραγματικά περήφανος για τους Έλληνες και μέχρι τώρα αισθάνομαι ότι στηρίζουν την ομάδα μου και αυτό που προσπαθούμε να επιτύχουμε» δήλωσε ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου σε τηλεφωνική συνέντευξη στη “Huffington Post”.

Ο πρωθυπουργός τόνισε πως η χώρα αντιμετωπίζει τη μεγαλύτερη κρίση και θεωρεί κατανοητό να υπάρχουν διαμαρτυρίες, αν και επισήμανε την υποστήριξη που έχει η κυβέρνησή του από τον λαό. Παράλληλα, μίλησε για τη διαφθορά που προσπαθεί να «ξεριζώσει» η ελληνική κυβέρνηση, αλλά και για την προσπάθεια να μειωθούν οι πολυδάπανοι στρατιωτικοί εξοπλισμοί λόγω της στρατηγικής σημασίας της χώρας μεταξύ Ανατολής και Δύσης.

Επιπλέον, υπογράμμισε πως η Ελλάδα μπορεί να καταστεί «περιφερειακός κόμβος», καθώς βρίσκεται σε «κατάλληλη θέση» για να προσελκύσει διεθνείς επενδύσεις, ενώ αναφερόμενος στην κρίση που βιώνει η Ευρώπη, είπε χαρακτηριστικά: «Η Ελλάδα έδωσε στην Ευρώπη την ευκαιρία να διορθώσει αυτό το ελάττωμα της ευρωζώνης, δηλαδή το γεγονός ότι δεν έχουμε ενιαίο δημοσιονομικό σύστημα. Τώρα, μετά την κρίση, γίνονται βήματα να επιτύχουμε αυτήν την πρόοδο. Και υπάρχει όλο και περισσότερη αλληλεγγύη μεταξύ των κρατών-μελών και αυτό είναι πολύ θετικό. Αυτό ήταν το δώρο της Ελλάδας στην Ευρώπη».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 10.09.2026 07:23